Att vara tröttmössa.

 

Alltså SÅ fin uppvaktning jag fick igår!

Nelly och Banditen hade planerat världens finaste födelsedagsfirande till mig (lite efter eftersom vi inte har lyckats få ihop något alla tre tidigare) så igår kom jag hem alldeles varm och lycklig. Ni ska få se bilder sen såklart, men somnade som en stock igår så hann inte redigera några då och idag har jag cirka en miljon saker som ska göras innan Paris på måndag. Och imorgon! Imorgon ska det fotas bröllop. Och sen på söndag kommer Jenny och på måndag bär det alltså iväg. Så några intensiva dagar väntar men vad gör det när man har livets stad runt knuten?

Idag ska jag titta in med veckomatsedeln också såklart, så ni som väntar på en sån behöver bara vänta tills i eftermiddag. Och hörni; DET ÄR JU FREDAG!

Dags att skaka av sig tröttmössan och sätta igång.

 

3 kommentarer till “Att vara tröttmössa.

  1. Hahaha, du åker ju till Paris oftare än vad jag gör och jag bor 45 min bort med pendeln 🙈
    Vad ska ni hitta på den här gången? Är det ännu en mässa på g? Vädret verkar vara på er sida. Kan bli lite kyligt på måndag natt verkar det som med 2 grader. Vi har haft frost redan nu i veckan!

      1. Härligt, ser fram mot fina bilder i Paris.
        Vill du ha lite fransk by känsla finns det fina byar här ute vid Disney…men du har säkert redan allt planerat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg