I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha en trio inför jul!

 

Nu har jag ju använt, och skrivit om, MayBeautys produkter i flera år så ni har nog ganska bra koll vid det här laget – men nu har jag ett dundererbjudande såhär perfekt inför jul med ALLA tre maskerna i ett och samma paket! Alltså The Incredible FaceMask, PoreMask samt FaceGel i ett och samma erbjudande.

Ska vi gå igenom dom lite snabbt?

 

 

The Incredible FaceMask som är den där svarta masken som är nästan som svart kåda när den läggs på men som torkas och dras av och tar med sig orenheter på vägen (och ger en gratis ansiktsvaxning på köpet ha ha). Den har ni sett på mig och på mina vänner genom åren. Perfekt att lägga när du vill göra en snabb uppfräschning på djupet.

 

 

FaceGel är en genomskinlig gel som exfolierar som inget annat. Denna lägger du på torr, rengjord hud och masserar försiktigt och på bara några sekunder korvas gamla döda hudceller av. Hur mycket som kommer av beror lite på hur mycket du syrår eller exfolierar i vanliga fall skulle jag nog säga? Perfekt att lägga en gång i veckan på kvällen INNAN du adderar serum eller en vårdande mask; huden tar åt sig bättre av det du lägger på efter när de döda hudcellerna är borta.

 

 

Och så sist The PoreMask som är en slags mjuk lera och som hjälper till att dra ihop stora porer och minska förekomsten av talg/orenheter. Den här är super för att lägga när huden är oren/i obalans (i mitt fall hormonellt betingat runt ägglossning) och om man som mig har lite blandhy behöver man inte lägga i hela ansiktet utan bara på de områden som behöver mer hjälp. Perfekt för när man är lite extra oljig.

 

 

 Jag använder maskerna vid behov (alltså inte alla samma dag) så de räcker länge, och effekten tycker jag blir synlig direkt om jag väljer rätt mask för rätt sak (FaceMask för när huden är i synligt behov av en upprensning, Facegel när den är glåmig och det gått länge sedan min exfoliering och PoreMask när jag vill matta ner oljig hud eller försöka bromsa talgproduktionen).

Och dessa tre får ni nu i ett paket till 30% rabatt i samarbete med MayBeauty. Koden ni ska ange är emmafacepackage och kampanjsidan med mer information och hur ni beställer hittar ni HÄR.

Ett ansiktspaket inför säsongens alla fester och påfrestningar!

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY, tre sista bilderna: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att ha en trio inför jul!

  1. Jag älskar att se Nicoles skratt…det smittar inombords, ger värme ♥️
    Emma, Du sitter på fönsterbrädan delar ger ett uttryck genom bilden och en strof från en sång kommer till mig,
    ”du ler emot mig som en Mor…”
    Ljusa Kramar Ninni.

  2. Jag älskar resultatet från både face mask och face gel, men då jag har rätt mycket pesikofjun, så är jag lite larvig och undviker att köra face mask på nedre delen av kinderna, typ käklinje, detta i sin tur medför att när jag gör face gel så fastnar de ihopkorvade hudcellerna i detta persikofjun och är helt omöjliga att få bort utan våld, blir ju en mildare variant av vaxning om jag säger så, finns det något knep att slippa varningen?

  3. Jag köpte det här och använde din rabattkod, tyvärr fick jag betala en tullavgift på 181 kr när jag hämtade ut mitt paket! Det sög!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *