Att visa vad man kan hitta på Huseby.

 

Ja, vad hittar man på Huseby egentligen?

Har ju bådat visat och skrivit förr, men det jag gillar med Huseby är just det att man hittar så himla fina saker. Små julpynt, fårfällar, tossor, delikatesser, glögg. I år köpte vi alltså en massa gott till julbordet i vanlig ordning, och jag gick till Johan (i vanlig ordning) och köpte fällar.

Det är just den här typen av fällar jag tycker är de vackraste.

 

 

Just det här är tyvärr inte mitt utan en kunds, men jag köpte ett nästan likadant (fast mindre) åt mig själv. Lockigt och grått och  vackert att lägga i soffan. Han har ju ingen webbshop eller så, Johan, men han står på Huseby och Wapnö och sådär och så har han ju sin hemsida där jag vet att många av mailat och köpt ifrån via hans mobil (hemsidan är HÄR). Finns både vanliga och ekologiska skinn, rakhåriga eller lockiga, alla olika former av färger och storlekar och typer. Av honom blev det också en halsduk och mössa i ull och cashmere till mig.

 

 

Och så hittar man handgjorda mössor och vantar och sockor och sånt!

Gud, fråga inte ens om purjolöken hahahaha, men Noah fick alltså en ny mössa. Helt vansinnigt fulsnygg och är väl egentligen tänkt till finare damer men den var perfekt till honom och håller framförallt huvudet väldigt varmt och är skön att ha på sig. Han har den väldigt gärna, även inomhus om det är så. Min lilla ryska isprinsessa.

Jo, lite sånt hittar man på Huseby.

Det är grejer, det.

(Och lite senare idag kommer Årets Stora Test av Julljus upp, minsann! Det vill man ju inte missa).

 

6 kommentarer till “Att visa vad man kan hitta på Huseby.

  1. Haha.. Jo, jag undrade ju över purjolöken.. 😅
    Vilken fin ny banner (och logga)!
    Önskar dig en fin söndag.

  2. Snygg logga! Och häftig mössa Noah fick!👌 Måste vara mjuk och skön, varm och go när det blir kallt. Är riktigt mysigt på julmarknader. Men farligt, det luktar ju så gott från stånden, så där står man en stor påse gotterier och förstår inte vad som hände där! 😂 Apropå skinnen som ser riktigt gosiga ut, vad ligger de i pris ungefär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg