Att finnas lite här och där just nu.

Jag gör ju lite annat än att blogga på dagarna också, som ni vet.

En hel del foto blir det och nu ”finns jag” lite överallt för tillfället – ni är många som hör av sig till mig och säger att ni sett min bild från Marrakech Design i nån inredningstidning till exempel, eller de jag tog för Sector Alarm. Det är nog de två som ni skriver mest om? Mycket för att jag tror att ni känner igen motivet och därför vet att det är mina bilder. Så himla roligt! Men vad har jag gjort mer?

 

 

 

En vintrig styling för Brafabs utekök till exempel!

Ingen snö hade fallit dock, men sånt kan man ju fixa i efterhand om man nu vill det. Den här och någon annan kommer ni kanske se digitalt framöver i vinter skulle jag tro.

 

 

Ni vet att jag var i Göteborg hur mycket som helst förra året och var så himla hemlig?

NU kan jag berätta!

Jag var där och plåtade Kungsbacka Kommuns nya rekryteringskampanj för Individ&Familjeomsorg! Kan vara det roligaste på länge? Inte bara för själva plåtningen utan också för att jag fick vara med och forma hela kampanjen (eller fick och fick; om man ska vara ärlig har jag en tendens att ”ta över” om man tar in mig tidigt i processen, så det var kanske inte riktigt tänkt så från början). Oavsett; deras motto var lite ”med plats för människor” så kampanjen blev ganska annorlunda mot vad man kanske är van vid att kommunala rekryteringskampanjer ser ut; jag fotade helt enkelt anställda idag så som de är när de INTE är på jobbet – eftersom det är den personen som även är och arbetar sen, och som Individ&Familjeomsorg vill måna om. Mängder av underbara människor fick jag träffa och prata med och så fotades de, bland annat på Pigalle, med deras privata intresse i fokus och inte så mycket ”här står vi i en korridor och dricker kaffe”.

Många av bilderna kan man se på deras sida HÄR. Söker du jobb i området kan det ju också vara en bra idé att klicka in där.

 

 

Ja, och så spelade jag ju in film med Clas Ohlson. Den har ni ju sett. Det var väl på sätt och vis blogg eftersom den var ett samarbete, men det var första gången jag gjorde rörlig bild i ett såhär större format (och inte bara filmade mig själv när jag sminkade mig och pratade med er) och filmen är egentligen till för DERAS kanaler, så därför får den vara med här.

Har ni inte sett den kommer den här igen.

 

 

Och så Marrakech Design!

Den här bilden har ju varken min älskade Tooka eller Noah med, så den kanske ni inte skulle känna igen mig på – men den har jag alltså tagit, och några till i samma serie. Snart är det dags att fota Marrakech igen; jag älskar verkligen att jobba åt dom eftersom jag får så fria tyglar att tyglarna inte ens finns. Jag är lite svår att detaljstyra, för att uttrycka det milt. Det är väl nackdelen med att vara egen; man var möjligtvis svår att ha som anställt tidigare men nu är jag väl praktiskt taget omöjlig? Ja ja. Vad jag vill säga; älskar när man hittar uppdragsgivare att jobba med där allt liksom bara flyter och man förstår varann.

 

 

Och, när tiden finns, så inreder jag faktiskt lite också.

I år har jag gjort två privatpersoner och tre företag – det senaste, som jag håller på med nu, är en webbyrå i Stockholm som kommer bli fantastiskt fint. Ovan ser ni en moodboard, det är lite så man får jobba på distans; lyssna in, se utrymmet och sen komma med både visuella och handfasta förslag. Också ett väldigt, väldigt roligt projekt även om det skriker lite i mig att inte kunna vara PÅ PLATS och handgripligen hjälpa till, vilket man så hemskt gärna vill göra. När det är klart kanske det kommer lite bilder, vem vet? Det här projektet har också varit sådär nipprande kul, som att få leka med ett stort dockhus som vuxen nästan, åt väldigt bra personer.

Ja, det var en liten titt på sånt jag gör om dagarna, när jag inte bloggar såklart.

Så vet ni lite mer om hur mitt jobb ser ut, tänker jag?

Nu ska jag ge mig på att slutföra lite här, så ses vi ikväll igen. Och jag har sagt det förr; men tusen tack för all fin respons ni ger. Ni gör det liksom roligt att vara jag.

 

 

 

23 kommentarer till “Att finnas lite här och där just nu.

 1. Det är det som är extra kul med dig, variationen. På så sätt får vi läsare lära känna din vildhjärnas olika rum. En ynnest, verkligen! Kram

 2. Heja dig Emma! Jag blir superimponerad och inspirerad. Det är klart att uppdragsgivarna ska ge dig fria tyglar – du vet ju vad som blir bäst 🙂 Kram!

 3. Jag är en såndär som njuter i tystad av all din inspiration och skrattar så tårarna sprutar av dina underbara texter. Alltså, inte duktig på att kommentera. Men nu bara måste jag. Jag arbetar själv på individ och familjeomsorgen i Kungsbacka och när jag såg bilderna på vår verksamhetschef så tänkte jag direkt att fotografen måste ha fått inspiration från dig. Men tänk, det var ju faktiskt du, en av mina favoriter i social media. Så roligt att kommunen valt att gå ifrån det traditionella. Att använda dig i det är ett mycket smart och smakfullt val tycker jag. Grymt jobbat!💙

 4. Så otroligt inspirerande! Så härligt att många ser på bilder att det är ditt formspråk/uttryck!

  Gillar din blogg och din ödmjukhet!
  Blir alltid inspirerad och just nu tillverkar jag spretiga bohemkransar som jag tror du skulle tycka om! Har svårt för det perfekta, assymetriska, två av varje. Nej, udda och ojämnt det är min melodi!

  Kram ❤️

 5. Wow, wow, wow, Emma! Du oerhört kompetenta, kreativa kvinna! Du fortsätter att imponera och inspirera. Heja dig, och tack för det! 😊

 6. Är lite nyfiken på hur du får de här uppdragen? Hör de av sig direkt själva? Någon förmedling? Eller gör du ”ansökningar”? 🙂

 7. Ja inte för att jag trodde du satt på rumpan hela dagarna men herregud kvinna vad du har många järn i elden 😅
  Har tittat runt lite bland alla bilder och på filmen och jag måste bara säga att DU ÄR EN HELT MAKALÖST DUKTIG FOTOGRAF & STYLIST! Älskar hur du jobbar med både färg, material och struktur. Riktigt kul att se dig samarbeta med företag som Clas Ohlsson och visar att man kan göra galet fint även med lite billigare produkter.
  Kunde jag så skulle jag anlita dig till att göra om hela vårt hus.
  Kram Malin

 8. Du är så himla grym!!! Kan du ta över tv världen med, hade varit härligt. Mer Emma till världen 😀👍

 9. Hej!
  Nu när du frontar den där fina färgen igen, så har jag en liten fråga. Jag ska göra om i tvättstugan och har bestämt mig för grå luckor. Men jag vill ha färg på väggarna! Tror du deep Paris skulle passa till gråa luckor!?
  Tack för en fin blogg!

 10. Åh sista insprationsbilden/moodboarden, såå snyggt! Undrar väldans mycket vad det är för stol matta och spegel? ☺️🙈
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg