I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha en kappa – två stilar.

 

Och så var det dags för ännu ett inspirationsinlägg fotat i Paris med CountryDreams!

Här är två olika stilar men med en och samma kappa; hela outfiten förändras ju beroende på vad man har under. En lattefärgad/svagt kamelfärgad kappa är guld om man letar efter något klassiskt (och passar även väldigt bra med kostym). Jag som är lite kort kan sällan ha fotlånga kappor eftersom jag blir ännu minde då på något vis, men från knäet och upp går fint.

Ska vi kika?

 

 

Första stilen är med en enkel, svart klänning under – en sån som man väldigt snabbt kan göra “från dag till kväll” med, bara genom att byta skor och hänga på ett par stora örhängen till exempel. Älskar enkla lösningar. Den här tänker jag mig även kan vara fin med en stickad, större tröja över – så att det blir som en kjol nästan. Väldigt bra pris på den också!

Kappan byter också lite skepnad om man har den med eller utan halsduk!

 

 

Och här med byxor!

Samma kappa men en helt annan stil – en polotröja i samma stil som klänningen (enkel och okomplicerad) och ett par roliga byxor. Perfekta nyårsbrallorna tänker jag? Om man nu inte vill ha klänning. Och vill man inte frysa om anklarna är en sko med högre skaft under en enkel lösning (på båda bilderna har jag så kallade “strumpboots” det vill säga där skaftet är i stretch och formar sig efter benet – båda från Zara).

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris på deras sida till och med nu på onsdag! Koden är FRU20. I inlägget har jag på mig:

 


STIL ETT kappa: Hugo Boss HÄR, klänning: samsoe HÄR, halsduk Malene Birger, liknande HÄR.
STIL TVÅ kappa samma som ovan, polotröja samsoe HÄR, byxor samsoe HÄR.


 

Allt normalt i storlek, Samsoe går lite åt det stora hållet så är ni mellan två storlekar – ta den minsta. Hela utbudet (rabatten gäller ju på allt till ord pris, inte bara det som visas i inlägget) hittar ni HÄR.

 

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS, foto MIKAEL ROOS

 

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “Att ha en kappa – två stilar.

 1. Snyggt! Köpte kappan tidigt i höstas och älskar den! Känner mig så snygg i den, och den passar till mycket. Enkel och elegant, mjuk och skön. Grattis till er som får den så mycket billigare 🙂

 2. Oh my *f* good vad snygg du är ❤️
  Du har verkligen stjärnstatus, i stil med Sophia Loren.
  Nu vet jag att man kan få cravings efter annat än mat!!
  Härlig första advent.
  Kram Malin

 3. Ja ursäkta, men jag ser inte kläderna jag ser bara en otroligt vacker kvinna, du är helt outstanding! Så snygg så klockorna stannar!!

 4. Underbara bilder!
  Tycker det är snyggt när du drar upp ärmarna på kappan. Hur gör du så att dom inte åker ner?

  1. Man får dra upp dom då och då, håller inte hur länge som helst, men har man inte ett för “silkigt” material under funkar det fint.

 5. Jag antar att jag kommer få en massa påhopp men jag tycker det blivit lite väl mycket reklamsamarbeten på sistone. Bloggen har gått från en härligt personlig blogg med samarbeten (vilket såklart är ok, pengar måste man ju tjäna) till att bli en reklampelare för Country Dreams. Ja, jag kan sluta läsa, jag vet det så det behöver ingen säga till mig. Men jag saknar blandningen av de reklamsamarbeten och genuina inlägg. Jag vet också at sådana inte kommer på beställning men jag saknar den gamla Emma. Så missförstå mig rätt, jag vill ha mer av dig och mindre av Country Dreams. För det är ju DU som är så jäkla fantastisk att läsa, ända sen du hade buse i magen har jag följt dig. Men nu drar jag mig allt mer då det blir mer och mer reklam. Så jag hoppas att vi får se mer av den gamla Emma snart, det kanske finns massor av förklaringar till varför vi inte sett henne på ett tag (enligt mig) och det är ok men jag vill höra DIG. Även om du är ursnygg. För ditt inre är vackrare än ditt yttre om man får skriva så utan at vara oförskämd.

  1. Man får absolut tycka! CountryDreams samarbeten tycker jag är SKITKUL att göra, jag håller dom nära hjärtat och lägger ner min själ i de inläggen. Det är 4 stycken sådana på en månad ungefär, vilket alltså är 4 av (minst) 31 inlägg. Varje gång jag har ett samarbete så ERSÄTTER det aldrig ett vanligt inlägg; man får alltid ett vanligt samma dag som läsare. Om du menar samarbeten över lag så är oktober och november nog några av de mest aktiva månaderna på året för en bloggare, därför kanske det upplevs som tycke. Men det behövs, för att täcka upp för de månaderna det INTE är mycket samarbeten (som januari till exempel, brukar vara stendött) – för vi har ju ingen fast månadslön, utan vår lön och det vi lever på dras ju in genom just dessa samebeten. Lite som att arbeta på timmar om du tänker dig det? Du går på timmar och vet aldrig hur mycket jobb du kommer ha, så när du erbjuds ett pass som passar så tar du det eftersom du inte har någon aning om när nästa pass kommer. Och att inte ha någon aning mår ingen bra av, det förstår du säkert, därför gör vi vad vi kan för att safe:a även de dåliga månaderna så att vi kan ha en lön då också.
   Om det är de vanliga, inte samarbetsinläggen, du tycker är för “Emma-fattiga” så är jag nog mest som de flesta andra; ibland har jag massor av energi och lust och kan känna mig superinspirerad, ibland är jag trött som människa och går till jobbet och gör så gott jag kan – men det blir aldrig lika bra som när jag är full av energi. Såklart. Men personligen har jag fått upp ångan mycket mer de senast teveckorna och tycker SJÄLV att jag har försökt leverera en bra mix och med ganska mycket text. Men det är ju så olika det där, vad man vill läsa, och jag kommer aldrig kunna träffa rätt hos alla varje gång. Men jag lovar att jag gör så gott jag kan varje gång, och jag hoppas att du hittar något inlägg om du scrollar som du kan ta åt dig och tycka om.

   1. Tack för svar. Jag tycker att du är härligt ärlig och trevlig i dina svar när jag eller någon har något som kanske skaver. Det ska du ha all kredd för. Jag förstår också att de reklamuppdrag man får som är roliga de gör man och det är bra att spara pengar till en regnig dag. Det finns massor av bra inlägg av dig, det är ju därför jag fortsätter att läsa. Men jag önskar (utan att kunna ha det minsta kravet på det) mer av dig och jag förstår också att kommentarer som dessa inte direkt hjälper kreativiteten flöda. Men eftersom jag vill fortsätta läsa, fortsätta skratta och gråta åt din familj, dig, hundarna, er granne i drömmen etc så ville jag egentligen bara säga att jag saknar dig.

    1. Jag hör vad du säger och tror att du menar inlägg där jag ger mer “av mig själv”. Men det är lite svårt att vända ut och in på sig själv varje dag inför så många tusen personer som jag ju ärligt talat inte känner? Det måste alltid ske på mina villkor, och när jag är bekväm med det. Det är jag bara i stunder, och i de stunderna skriver jag lite djupare saker. Men det kommer aldrig bli som för sex år sedan, för klimatet är så himla förändrat sen dess – jag kan inte skriva samma saker längre för det tas emot på ett helt annat vis än det gjorde förr. Därför tror jag bloggare generellt håller lite mer distans idag, klimatet har blivit hårdare och läsarna fler och det är nog lätt att glömma som läsare att jag som bloggare skriver rakt ut i “tomma intet” till folk jag inte känner. Då kanske man har en viss distans, eller bör ha, för att för min egen del har jag så himla mycket integritet och delar verkligen bara det jag känner för i den stunden. Min måttstock är “jag skriver bara sånt jag kan stanna en främmande person på gatan och berätta” för det är ju så det egentligen är. Ibland är det djupare, ibland ytligare, men det är alltid på mina villkor – annars skulle det vara ohållbart. Det är ju inte “mig” du saknar, för du kan eller känner inte “mig” – du saknar nån del av bloggen. Det är lite skillnad, och en skillnad att försöka ha med sig i tanken även om det är svårt när man som läsare hängt med länge och själv känner att man “känner” personen <3

 6. Fantastiska bilder (alltså den här fotografen-ha ha, kan du inte skriva lite on honom, vad gör han mer för bildreportage?) och du är så fin som modell. Brukar hoppa över reklam med här kan jag inte låta bli att titta 🙂

 7. Bilderna är så vackra och välkomponerade i vackra miljöer att jag glömmer bort att det är ett reklaminslag. Tycker Du skriver fantastiska texter med värme och kärlek, personliga men med intergritet. Känns äkta och inte bara en vacker yta som visas upp. Inspiration för att kunna plocka russinen ur kakan av det jag vill ha till mig själv eller till mitt hem. Både budgettips och lyxigare inslag. Stor kram till Dig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *