Att ha juliga lack!

 

Såhär inför jul brukar jag ju hitta ett eller annat juligt lack att tipsa om,

och så även idag!

Jag har nämligen hittat två stycken perfekta lack från OPI på Parelle; väldigt lika på ett sätt men samtidigt väldigt olika.

 

Sending you Holiday Hugs är den jag har på bilden fast bara ett lager – en lite mustigare röd som nog enklast kan beskrivas som att slå lite åt mörkrödslila, samt I’m Not Really A Waitress som är lite mer klarröd och snäppet mindre dramatisk och som är lite metallic i känslan. Det var I’m Not Really A Waitress som jag hade på naglarna på Clas Ohlson-filmen, ni var många som frågade om det. Båda mycket juliga och perfekta för julbord, fest och självaste julafton.

Det blir årets jullack det!

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha juliga lack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *