Att ha lördagslunchat.

 

I förrgår var det ÄNTLIGEN lite vettigt väder (allt som inte är spöregn/storm/domedagshimmel är vettigt väder) så vi bestämde oss för att ta med oss pojkarna till Olof Viktor och äta lördagslunch. De har ju farligt goda, matiga mackor där och en hel del bakelser man absolut inte vill vara utan en lördag när solen skiner och det är gnistrande av frost.

Så vi åkte, helt enkelt.

 

 

Det blev foccaia med kräftor och chiliaioli (mums), varm choklad och sen deras episk morotskaka man inte kan få nog av. Ät den, om ni kommer dit. Jag levde på deras morotskaka när jag var gravid med Noah, Olof Viktors morotskaka och Banditens dumlekakor, och det var livet. Det är också den morotskakan vi brukar köpa hem när det vankas kalas för Buse eftersom han inte tycker om grädde (?!) och den tas alltid emot med förtjusning av alla gäster; både stora och små.

Tänk förresten att det är bara 20 dagar kvar till julafton? Jag har ganska intensivt schema fram till dagen innan jul, men SEN ska jag bannemig bara lata runt här hemma och äta lussebullar och se på julfilmer och försöka vara det-mesta-utom-bloggen-ledig tillsammans med de andra. Det behövs.

Men nu; en måndag där det återstår att se huruvida det blir vettigt väder eller domedagshimmel.

Vi röstar på det första, såklart.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha lördagslunchat.

  1. Ni lyckades pricka in en dag då det var folktomt på OV. Jag skulle gärna vilja ha en kräftstjärtssmörgås hitmailad idag. Vab, dag åtta…
    Tjugo dagar till julafton, det svindlar. Dags att maxa njutandet så att man inte står där den 25:e och undrar vad som hände. 🙂

  2. Åh där var vi också i lördags! Kräftmackan
    är standard men testade även nån saffransbulle med pepparkakskryddor… Så gott!

  3. Kolan ska vi prova!! Min son gillar inte heller grädde så här bakar i morotskaka när han fyller år!! Vad har hänt med kung fidolin har jag helt missat nåt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *