I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha en duo för håret till jul!

 

Paketerbjudanden är ju aldrig fel, och ni har ju redan fått ett för ansiktet – men håret då?

Känns inte som om det finns en årstid när håret inte behöver lite extra kärlek? Men i det här fuktiga, kalla, gråa kan jag själv inte tillföra nog med nyttigheter till just håret, och två av mina favoriter är de här från MayBeauty. Miracle Hair Serum och Miracle Hair Mask jobbar väldigt bra var och en för sig men ännu bättre ihop.

Minns ni hur de fungerade?

 

 

Hårmasken kommer i en liten hätta och är full av keratin, arganolja och proteiner!

Du tvättar håret, handdukstorkar det och stoppar sen in det i hättan och masserar runt lite så att masken fördelar sig. Låt det sen sitta i minst 20 minuter innan du sköljer ut (avsluta alltid med balsam efter hårinpackning, många som missar det).

Följ sen upp med håroljan!

 

 

Oljan sätter du i topparna efter att du handdukstorkat det – den innehåller arganolja, olivolja, linfröolja och fettsyror som lämnar håret mer lätthanterligt (och går snabbare att torka!) och tar bort det frissiga ur topparna. Mitt hår skulle nog knappt funka utan hårolja? Nu är man ju så van vid känslan på något vis; det där mjuka och lena.

 

 

Sen är det bara att föna och voila! Gladare, mer lätthanterligt hår!

Och i samarbete med Maybeauty har ni nu 30% rabatt på deras hårpaket som innehåller både masken och oljan. Masken som penetrerar på djupet och oljan som är vårdgirande utan att vara fet (och räcker i en evighet). Koden är emmahaircombo och läser mer samt beställer gör du HÄR (rabatten dras automatiskt i kassan om du använder den länken).

Topp, säger jag.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha en duo för håret till jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *