Att ha ett freakin träd (!) i stora hallen!

 

I förrgår kom det ett bud från Watt&Veke.

Mycket nyfiken slet jag upp den vansinnigt långa men överraskande lätta kartongen och skrattade rakt ut – jag hade fått ett räd! Ett väldigt vackert och mjukt lysande träd! Ni må tro att det var svårt att välja vilken plats den skulle få, men tillslut landade jag på här i den stora hallen (fast den var lika fin i vardagsrummet och sovrummet, mycket beslutsångest) där den står och ger lite sagosken över böckerna.

 

 

Alldeles frostigt är trädet också, med töjbara grenar. Man skulle ju kunna ha en SKOG här hemma känner jag.

Men den där dynan och kuddarna som jag beställde, som skulle ta typ två veckor? Gud alltså. Ingen aning vad som händer med dom. Det måste ju vara tre månader sen? Sist jag hörde av mig, för kanske en månad sen, så ”väntade dom ännu på tofsarna” och då erbjöd jag mig att bara vandra iväg och köpa en näve tofsar om det nu var bara det vi väntade på och som tog månader att ordna, men nej det skulle gå bra ändå. Vilket det då kanske inte gjort, för ingen dyna eller kuddar verkar vara klara ännu. Får väl tänka så istället att det nog blir VANSINNIGT vackra grejer sen när de väl är klara, om det tar 10 ggr längre tid menar jag.

Nu? En kopp té och en torsdagsmorgon.

Snart är det bannemig helg igen.

 

 

 

3 kommentarer till “Att ha ett freakin träd (!) i stora hallen!

  1. Hahaha, Emma! <3 Du erbjöd dig att vandra iväg och köpa en näve tofsar??! Klart du gjorde!! Jag dör!!! Vad svarade de då…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg