Att ha fredag med läkare och trötta hundar.

 

Fredag!

Och jag har längtat intensivt efter denna fredag må ni tro – inte så mycket för själva veckodagen utan med för att jag idag ÄNTLIGEN har tid för check av armen och förhoppningsvis snart har en lösning på problemet. Att inte kunna använda högerarmen som vanligt är ganska så begränsande om man säger så. Men idag blir det kontroll (kan möjligtvis redan ha blivit diagnostiserad här hemma men det behöver jag ju inte starta besöket med) och har jag tur har han/hon några hemliga piller i skrivbordslådan som jag kan knapra och snart bli som ny igen.

 

 

Hur går det för er i julstugorna?

Jag har varit så VANSINNIGT uppstyrd och har prick alla klappar klara, och inslagna! Har nog aldrig varit så strukturerad nån gång tror jag, men black friday fixade biffen och sen har jag bara slagit in med jämna mellanrum alts eftersom det trillat in. Lite svettigt att sitta i stora hallen och försöka slå in paket i smyg när barnen är vakna märkte jag, så efter att Noah kommit ut och ställt sig och stirrat på mitt desperata försök att gömma den fräsiga lilla grävskope-cykeln och sagt ja osså öppna paket! med auktoritär röst övergick jag till att slå in paket efter att barnen somnat. Blev enklare så.

Men alltså alla klappar; inköpta och inslagna, ligger nu gömda och är redo för julafton och jag behöver inte stressa ett dugg och det är bara den åttonde december. Lite imponerad är jag ändå.

Hundarna blir som paralyserade av vädret dock och ligger utslagna på husets alla mjukaste platser och glor på mig som om jag inte är klok när jag försöker få med dom ut – det där med storm och regn är inget för vinthundar (eller deras matte för den delen) så det är en evig dragkamp om dagarna. De känner nog också av att det är lite extra skönt att ta det lugnt när det mest är mörkt hela tiden och regnet går i sidled utanför fönstret – får vi bara lite snö blir det nog fart på alla fyra, men för nu är det sömniga kompanjoner jag har. Vi längtar efter vinter allihop.

Men nu; fredag!

En vi längtat efter lite extra.

 

11 kommentarer till “Att ha fredag med läkare och trötta hundar.

  1. Precis som du njuter jag av fredag, blir lite trött av mörkret och längtar efter vinter. Men jag har banne mig inte alla juklappar klara 🙂

  2. Hoppas det går bra med din arm och att det finns någon quickfix Själv har jag slitit med min axel som jag opererade i sep och varit sjukskriven sedan dess😞 Men det kan ju bara bli bättre😁 Ha en underbar helg💕 Pernilla

  3. Hej, Skåne älskade Skåne, hade så gärna kunnat flytta tbk då jag liksom älskar just det där ogästvänliga.. men! Min tänkta fråga, Haggis kommer från vilken uppfödare?
    Ha en fab helg 🌲

  4. Skrattar lite för mig själv, här är vi ute i väder & vind, storm & mörker, pannlampa & reflextäcke. Jag & min golden retreiver som älskar alla väder. Trevlig helg ❤️

  5. Bra uppstyrt. Funderade häromdagen på vad som hänt med kung fidolin? Så mycket fint du hade där och nu när mitt barn är i lagom ålder så poppade den upp i huvudet när jag klurade julklappar.

  6. Här är alla julklappar snaaart klara, måste beställa en förstoring av ett kort vi tog på oss alla på min lilla farmors 8`-årsdag till henne. Sen är det klart. Behöver göra knäck och kanske nötkakor. Smällkarameller och nejlikeapelsiner. Plus hämta hem en gran annars är allt klart, känner mig verkligen i fas och ser fram emot många kvällar på soffan med munnen full av Rocky road, mmmm. Hoppas armen blir bättre snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg