I annonssamarbete med VISTAMIA

Att ha 25% hos Vistamia.

 

Hoppas ni haft en fin Lucia?

Här tittar jag in med ett litet erbjudande. VistaMia har nämligen 25% på ALLT (ja inklusive rean) med koden lucia till och med söndag! Som den snygga blusen på bilden som man hittar HÄR. Hela utbudet hos VistaMia hittar man HÄR.

Nu ska vi ta lussekväll med julmust och nybakat och julkalendern. Visst är den bra i år?! Leo älskar den! Vi ser den på kvällen och det är en mysig stund, alldeles lagom lång. Sen övergår jag och mannen till Manhunt:Unabomber på Netflix när barnen somnat – den är ett hett tips om ni inte sett den! Spännande, bra skådisar och baserad på verkliga händelser. Rekommenderas verkligen med andra ord.

Ta hand om er så ses vi imorgon igen.

Snart har en hel vecka passerat.

 

I reklamsamarbete med VISTAMIA, foto MIKAEL ROOS

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha 25% hos Vistamia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *