Att ha Stora Julbadet avklarat.

 

Det är ju inte bara pojkarna och en själv som behöver jultvagas – även de fyrbenta mår bra av ett bad!

Att duscha de större är ett aningen mer omfattande projekt som min arm inte fixar riktigt just nu (att få in Haggis i badrummet till exempel är en parodi; hon står med framtassarna begravda i golvet och jag står bakom och försöker skjuta in henne som en motvillig skottkärra) men Spöket är ju så liten att henne går det utmärkt att bara stoppa i vasken och få det överstökat. Dessutom tycker hon att det är riktigt skönt. Inte så konstigt egentligen; hon är ju en liten fryslort och varmt vatten är såklart ett himmelrike för en sådan.

 

 

Hallåja.

 

 

Lite massage med varmt vatten under kökskranen är livet.

Där står hon och vrider sig så att strålen kommer åt över hela ryggen. Skönt.

 

 

Och sen får man ju torka invirad i en handduk – och det är ju inte mycket som slår det.

Idag vaknade jag svintidigt (högst motvilligt) så jag tassade ut i köket och gjorde lussefrukost åt familjen. Amerikanska pannkakor med pepparkakskross, tjock fil med müsli, kardemummakaffe och saffaranssockerkaka med russin dukades upp och  det var ingen som klagade. Varken Noah eller Leo ska lussa på förskolan/skolan idag så det blir inget sånt, men man kan ju fira lucia ändå om man har möjlighet tänker jag och Buse har lovat att göra ett lussetåg åt mig här hemma ikväll med sång och allt.

Hoppas ni får en superfin lucia vänner!

Vi ses alldeles snart igen.

 

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha Stora Julbadet avklarat.

  1. Vilka fina bilder och vilken frukost du verkar ha gjort!
    Har själv stått ute i 1,5 h på morgonen utan att få se de egna barnen lussa; på skolan är det bara kören.

  2. Hahaha fick en bild i huvudet över Haggisbadet, lite tjuren Ferdinand men kom igen då 🤣🤣. Väntar med julbadet i det längsta, med en vild golden retriever blir det lite extra vitsnö inomhus om en säger så ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *