Att ta fredag med julfest extra allt!

 

Så blev det fredag!

Och jag ska starta denna dagen med först ett besök hos en arbetsterapeut och sen ett besök hos en ortoped, så får vi se hur det går. Men ikväll! Ikväll är det äntligen dags för julbordsbonanza 2017 med de allra bästa personer jag vet! Vi blir femton personer som håller en alldeles egen julfest och ser till att fira en minijul med varandra innan alla sprids iväg över landet igen inför helgerna. Temat för ikväll är NYÅR så jag kör på en helt underbar hellång paljettklänning såklart – ni vet att när vi gör något gör vi det ordentligt – och en liten ögonmask också möjligtvis (klänningen är från StyleLevel). Har en fest i januari med tema “gala” som väntar också, så då kommer den här klänningen passa perfekt även där tänkte jag.

Så vi ska träffas i Malmö ikväll, samlas på hotellrum och dricka bubbel och locka hår och skratta, för att sen svassa ner på “julbord” och en helkväll tillsammans. Det blir secret santa, hemliga gäster, sällskapsspel, vi firar in det nya året (ja man får låtsas att det är nyår) och marinerar oss i varandra så mycket vi bara kan denna fredagskväll och det ska bli fantastiskt.

Men först alltså en något mindre glamourös start med arbetsterapeut och ortoped och gud vet vad.

Men sen!

Lycka.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ta fredag med julfest extra allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *