Att ha klapparna på plats och huset redo för gäster.

 

Hå sååå vad tiden går fort!

Här hemma har klapparna hamnat under granen, skinkan griljeras för fullt och alla ljusslingor är tända. Snart kommer Mamma och Göran hit och barnen är så pepp på besök (och Noah förstår inte alls varför man ska vänta tills imorgon med att öppna paket) och själv ska det bli fantastiskt skönt med mammabesök och några extra par händer.

Det vankas brunch och världsgod kvällsmat – julen handlar ju så mycket om mat tycker jag, och vi är kanske inte så traditionella utan äter det vi tycker om så det blir en salig blandning av julklassiker och sånt som inte alls är juligt. Idag blir det ganska o-juligt med amerikanska pannkakor, baconinlindade dadlar, vörtbröd, revben och sötsaker till brunch följt av parmainlindad oxfilé med rödvinssås ikväll till exempel. Man måste ju inte juligt hela tiden om man inte vill.

Men nu ska jag vila armen och pussa pojkar och vänta på besök.

Ha världens finaste dan före dan allihop <3

 

 

 

2 kommentarer till “Att ha klapparna på plats och huset redo för gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg