Att ha dan före dan!

 

Godmorgon!

Hur har ni det? Jobbar ni?

Tänk att på söndag är det ä n t l i g e n dags! Vilket är tur för jag kan nog inte hålla mig mycket längre från att plocka fram alla julklappar och be folk öppna. Idag blir det ett sista ryck inför helgen; mannen ska hämta maten (beställde online så kassarna är packade och klara, så himla smidigt), vi ska dammsuga av rummen lite fort (blir också mannens uppgift just nu, dammsuga är det värsta jag kan göra) och klapparna ska plockas fram och läggas under granen (minus de som den 83-årige tomten ska få släpa på, får ta väldigt lätta paket till honom tror jag), mamma och Göran kommer imorgon och sen är vi klara för jul!

 

 

Fortfarande så himla nöjd med hyllplanen vi satte upp inne hos Noah.

Vanliga, billiga hyllplan från Jem&Fix som jag målade i en svagt kontrasterande färg mot väggen – en lösning som inte kostade särskilt mycket alls men gjorde stor skillnad. Nu har han en plats att stapla mycket saker, plus ett blickfång för sånt som faktiskt är fint också. Och hela rummet blir mer ombonat på något vis. Testa hemma om ni har ett ”dött” utrymme! Gör jättestor skillnad.

Idag hade jag velat ta pojkarna på eftermiddagsbio för att se Ferdinand, men jag kan inte spänna fast Noah i barnstolen med en hand (såna kluriga jäkla konstruktioner ni vet – lika svårt med två händer) så det får väl bli i mellandagarna när även mannen kan följa med. Det verkar vara en supergulliga film, och att gå på bio ihop är ju det mysigaste som finns.

Men nu är det dan före dan, vänner!

Vi närmar oss jul med stormsteg.

 

 

9 kommentarer till “Att ha dan före dan!

 1. Det ser ljuvligt ut! Här har det skrivits en inköpslista men inte så mycket mer fixat = panik hela lördagen som sig bör. Jag hade köpt en julklapp till tonåringen som jag kände mig tvungen att överlämna i söndags. Jag var så exalterad och den hade legat gömd i min garderob i nästan två veckor. Omöjligt att vänta ytterligare en vecka med förståndet i behåll (ähum). Han blev jätteglad! Och jag fick sedvanligt ruinera mig och köpa en till julklapp så att han inte blir utan på söndag.

 2. Hej!

  Vilken jättefin blogg du har! Är verkligen förtjust i kläderna du visar upp. Har du någonsin någon bloppis eller liknande? Får du för dig att sälja av, så är jag i alla fall intresserad. Keep up the good work! Önskar er en trevlig jul. Vänligen, Sara (usk på röntgen i Ystad)

  1. Hej Sara! Om det är kläder i samarbeten du tänker på så skickar jag ju tillbaka 99% av dom, så jag har tyvärr inte så många kläder som man kan tro 🙂

 3. Underbart fint som vanligt!

  Tänkte på din nervsmärta..har du fått en magnetröntgen än? Genomgår nämligen exakt samma som du just nu med fruktansvärda smärtor. Min magnetröntgen visade ett kraftigt diskbråck med nervrötterna ikläm. Känns mest i högerarmen och jag har snart varit sjukskriven en månad för att jag har så sjukt ont. Det enda som hjälper mig är att sätta en sån där uppblåst vinkylare direkt från frysen på armen. Och kylkuddar från apoteket på skulderbladet. Tensmaskinen jag precis fått är också en hit! Hoppas verkligen du blir bättre snart (och jag)!
  Stor julkram!!!
  Ps. Nu måste du snart uppdatera din info om vem du är på första sidan så Noah och hundarna får vara med nån gång;-)

  1. Ja de hittade ju två diskbråck 🙂 men de vill körs neurologi för att utesluta kläm i armen också eftersom mina fingrar är så påverkade.

 4. Hörde en recension på Nyhetsmorgon tv 4 angående Ferdinand-filmen och han tyckte att den var läskig för små barn. Det hade varit barn på pressvisningen som hade fått gå iväg för att det var läskigt och rått och mycket svärd. Bara en tanke…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg