I annonssamarbete med AGNESAMELIA

Att kunna fylla hemmet med väldoft.

Och så har mellandags-reorna startat!

Kläder och skor i all ära, men den mellandagsrean jag själv suktat mest efter är den hos AgnesAmelia. Nu har de fyllt på lagret med mängder av underbara dofter just under kategorin MELLANDAGSREA där man kan dunderfynda de där ljusen eller rumsdofterna man förälskat sig i! Själv köpte jag på mig en himmelens massa av mina favoriter (rumsspray till rum och kuddar till exempel av den som doftar rostade kastanjer HÄR, och ljuset som doftar Morberg HÄR) för att låta hemmet dofta varm choklad och varm krydda slutar inte för att julen är slut – jag tycker att det är så tröstande på nåt vis, så de dofterna hänger kvar tills mörkret ger med sig nån gång i början av mars.

Hela AgnesAmelias mellandagsrea hittar du HÄR.

Kanske finns även några av dina favoriter kvar?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg