Att ha fått så fina julklappar!

 

Jag fick ju så himla fina paket på julafton!

Såna där saker som är perfekta eftersom det är sånt jag önskar mig men kanske inte skulle köpa själv (och i vissa fall saker som jag inte ens visste om att jag önskade mig förrän jag öppnade och blev tokglad – bästa typen av presenter).

Ska vi kika?

 

 

När man ser en SkinCity-påse vet man att det kommer vara finemang!

Älskar SkinCity och hittar alltid saker där som jag tycker jag behöver. Är man hudvårdsnörd så är det ju svårt att låta bli, menar jag. Men i det här paketet låg det något som jag faktiskt BEHÖVDE på riktigt eftersom det höll på att ta slut här hemma.

 

 

Primern Smooth Affair från Jane Iredale (den bästa primern) och setting/fukt-sprayen från samma märke som jag använder som en galning! Yay! OCH mannen hade varit inne på Parelle och frågat vad jag kunde tänkas vilja ha, och de hade plockat fram ett väldigt bra val; syrapads från Dennis Gross att göra hemma. Jag går ju och gör salongsbehandlingen, så den här är p e r f e k t att komplettera med hemma. Jag har testat veckopeelen, men inte den här, och började använda den direkt på julafton och såg skillnad redan på juldagen. Bästa grejen.

 

 

Så fick jag presentkort på behandlingar, alltid uppskattat, och så böcker!

Århundradets Kärlekskrig fick jag av mannen pga önskat mig den länge, och av mamma och Göran fick jag en ledighetspocket att njuta av om tillfälle ges (läs: när barnen sover).

 

 

Av Banditen fick jag nåt jag inte visste att jag behövde förrän jag öppnade paketet –

ett skitsnyggt fodral för datorn med mina initialer! Hon är suverän på paket den där Banditen.

 

 

Och av henne fick jag också en highlighterpalett OCH den perfekta guldfärgen i nagellack så nu slipper jag leta längre!

Ho hooo, så bortskämd blev jag!

Själv försökte jag också hitta ”rätt” presenter i år. Mannen är ju helt omöjlig att köpa klappar till eftersom han önskar sig prick noll förutom strumpor, men nu lyckades jag väldigt väl tror jag när jag gav honom två Sonos att starta en ljudanläggning med här hemma. Mamma och Göran fick böcker (”Boken om mig” till mamma, en bok om vad/vilka växter etc man kan äta i naturen och göra huskurer av, Thorvall, en fotobok med pojkarna i samt till Göran mer nischade böcker som ”Omgiven av idioter” och ”Hur jag lärde mig förstå världen” av Hans Rosling) och barnen fick saker som de leker med utan paus vilket är det bästa betyget av alla.

Och så bortskämd blev alltså jag i helgen. Bara ”enbart för dig”-saker att dutta och smörja med, ansiktsbehandlingar, böcker och datorfodral.

Så himla glad för varenda paket.

 

 

 

10 kommentarer till “Att ha fått så fina julklappar!

  1. Såå fina julklappar du fått. stjärnan!!! Är det också en julklapp? Bara måste ha en sådan! Vart är den ifrån? Sedan undrar jag om man kan se någonstans vad de olika färgerna heter då målat med i respektive rum? Tack för en otroligt inspirerande blogg. Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg