I annonssamarbete med INREDA.COM

Att ha 25% HOS INREDA.COM!


 

Hej vänner!

Hoppas ni har haft en fin lördag? Jag tänkte möjligtvis göra er lördag ännu bättre med ett supererbjudande – nu får ni nämligen 25% på allt* till ordinarie pris hos Inreda.com (*= gäller på alla lagervaror) med koden gobananas till och med på tisdag! Det är sällan jag får ge så mycket som 25% så jag är superpepp och kommer själv slå till (bland annat på den underbara vaggan – har en i bekantskapskretsen som väntar barn).

Hos Inreda.com hittar ni ju allt från de ljuvliga saltlyktorna ni sett hos mig, till fårfällar, tallrikar, varor från Day Home och Jonathan Adler, Ernst-vaser och mycket mycket mer (all rosa text är klickbar).

Som sagt; 25% på alla lagervaror till ord pris till och med tisdag med koden gobananas och hela utbudet hittar du HÄR.

Have fun!

 

I reklamsamarbete med INREDA.COM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg