Att ha gått loss på Zaras rea.

 

Ni som följer mig på Instagram och kollar på stories vet att jag gick loss lite på Zaras rea i år.

90% av pojkarnas garderob kommer ju därifrån i vilket fall så jag brukar passa på när det är rea och fylla upp deras basgarderober lite – och så kanske även lite till mig själv. I vanlig ordning tenderar jag att handla sånt till mig själv som det ännu inte finns något givet tillfälle till (läs: en röd glitterbody, en toksöt somrig bomullsklänning med klockad kjol och fåglar på bröstet, ett par pumps jag enbart kommer kunna stå i) men den här gången var jag faktiskt duktig och hittade några plagg som faktiskt går att använda till vardags och NU.

Som de här jeansen och tröjan, till exempel!

 

 

 

Ja, ni kanske inte får en full koll på jeansen men här ser ni iallafall lite; ett par croppade, svagt utsvängda par som alltid funkar – särskilt på mig som är kort och där de inte blir fullt så korta. Bärs just nu med raggsockar, men desto snyggare med stövletter. Tröjan finns HÄR och jeansen HÄR. Ändå rimliga vardagsplagg.

Och så hittade jag lite vårnyheter hos Modesto, de kanske jag kan fota upp i helgen.

 

 

Idag kommer Nelly och hälsar på!

Pojkarna ska på kalas och jag är inte riktigt i kalasform, så jag stannar hemma och får Nellybesök istället – hon ska hjälpa mig med lite saker och framförallt bara sitta i köket och prata om allt som hänt sen sist och hinna busa med pojkarna lite innan de går. Inte sett henne på någon vecka så det blir alldeles perfekt med lite hon-och-jag-tid.

Så det blir min lördag det. Alldeles finemang med lite Nelly strösslat på toppen.

 

3 kommentarer till “Att ha gått loss på Zaras rea.

  1. Så härligt när du ler och skrattar när du agerar fotomodell, det blir så härligt annorlunda och gör att man själv börjar le. Älskar bilden när du skrattande föreställer en pinuppa med raggsockor. Underbar humor och glädje i den bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg