Att bjuda på helt ofixad vardag.

 

Hej vänner!

Ledsen för sen uppdatering idag men jag har haft Noah på förmiddagen medan mannen hade lite akuta saker att ta hand om på jobbet. Inte optimalt kanske men så blir det ibland. Och ja, jag skriver vänner – för det är p r e c i s vad ni är. Er innerliga respons på gårdagens inlägg var ytterligare ett exempel på vänskap; jag blir så vansinnigt rörd av er omtanke och ert engagemang så ni anar inte. Det känns som om jag har en armé av kvinnor i ryggen, alltid och med kärlek.

Och hörni; såhär ser det alltså ut även hemma hos oss en helgmorgon.

Helt ofixad, inget bloggarrangerat, bara livet. Hundar på golvet, papper vi glömt att fylla i på kylskåpet (vi är verkligen urusla föräldrar när det kommer till att kryssa i rutor och svara på blanketter och annat som ska in till förskola/skola), mjölkpaket och sockerpåse och byggstavar och pågående Leo-projekt och marknadsinköpt hjortronsyltshink i en salig röra på matbordet, kaos i hallen och nutellakladdiga barn som sitter i pyjamas eller med benen hit och dit på stolen.

 

 

 

Ibland så får jag såklart ryck och dukar fint med matchande tallrikar och ställer fram sockret i en fin skål och går igenom de där lapparna på kylskåpet och ber Leo städa undan sina projekt och lägger pannkakorna i vackra högar – men allt som oftast är det ju faktiskt precis såhär;

stökigt, hundfyllt, älskat kaos.

Tänkte att ni kanske ville se det också.

 

Rekommenderade inlägg

24 thoughts on “Att bjuda på helt ofixad vardag.

 1. JA, underbart att se………det är ett riktigt hem.
  Hoppas att du får en varm härlig person till läkare.
  Ut och leta efter en riktig läkare och inte ett ointresserad person.
  Önskar dig allt gott och tack för att du finns här hos vanliga som blir omhändertagna till själen varje dag av dig.

 2. Underbart! En sak som jag funderat över – hur kommer det sig att män ofta hoppar in i ett par jeans en söndagmorgon (även om de inte är på väg på jobb)? Det är det sista plagg jag skulle dra på mig hemma och det första plagget som ryker av när jag kommer hem! 😀

  1. EXAKT!!! Har köpt typ 100 mjuka sköna hemmabyxor till mannen och han har dom typ en gång, sen är det jag som bär dom. Ofattbart. Vem fan vill ha jeans hemma?! Byxor av, mjuka kläder på, bh åt skogen och håret i tofs. Standard.

 3. Älskar det, absolut älskar det! Det är de där dagarna man minns, dagarna som är livet. Visst älskar jag vackra bilder med allt på rätt plats men det här visar kärlek och familjeliv och det är bland det finaste som finns.

 4. Underbart att se kaos också och att allt inte är bara perfekt! Verkligen skrämmande vad du berättade om den svenska sjukvården igår. Hoppas verkligen du får den hjälp du behöver och ett anständigt bemötande. Får alltmer intrycket att i Sverige är det en kamp att få hjälp. Jag bor i Schweiz och det är en väldig skillnad på sjukvården och en helt annan tillgänglighet. Men så betalar vi väldigt höga sjukförsäkringar också (obligatoriskt). 9000 kronor i månaden för en familj med två barn. Han en skön helg, love from Switzerland

 5. Jamen det är ju precis så det ser ut hos småbarnsfamiljer med hundar!! Inget att be om ursäkt för. Kaos och åter kaos. Men det funkar. Är det för fint och undanplockat jämt och ständigt så är det ju nåt som inte stämmer, eller hur. Fint får man ha sen, när barnen är större!

 6. Härligt fångat ögonblick!
  Var rädd om dig och handen. Hoppas du får hjälp snarast och av rätt person!

  Kram

 7. Hahha åh de där ögonen på Spöket <3 dör sötdöden 🙂
  Jaaa, vi gillar det mänskliga kaoset eller röran..jag gilllar det, är lite le på allt det perfekta..faktiskt, har vart så likadant på så många bloggar i så många år. Så tack 🙂 hoppas trenden blir "vardag" 2018 😉
  Va rädd om dig å ha en fin helg
  Kram Åsa

 8. Underbart att se en sådan vacker verklighet! Till och med jag (som inte är någon hundmänniska) blir ju sugen på vintern!
  Hoppas på bättring med din nacke/arm/hand, trevlig helg!

 9. Härligt befriande!
  Hoppas att armen ger med sig och att du får rätt hjälp, jag har själv varit inne i samma karusell och det är ingen rolig åktur!!

  Trevlig helg!

 10. Skönt med vardagsbilder! Kan bli lite för mycket av vackra hem ute på nätet ibland tycker jag. Och så Spöket – 😍!!!

 11. Äntligen lite vardag i en bloggares liv. Mer sånt! Hoppas du får bra vård snart, verkar urjobbigt så som du har det!

 12. Äntligen tillbaks med det som är du. Nämligen ord o bild från familjens koas! Hoppas så 2018 blir året när de är verkligheten som ska visas upp. Där vi kommer innanför ytans fasad.

 13. Lite som här då, förutom hundar (vilket jag i och för sig saknar otroligt) 😂 En son som kan mysa i sängen en hel lördag Skypandes med sina kompisar, spela sina spel, komma ut och pussa på mamman som ligger i soffan under sitt täcke. Sen får vi ett litet ryck och kanske bakar en kladdkaka bara för att vi kan och sen slapp igen. En perfekt helgdag utan måsten eller krav på aktiviteter.

  Visst är det skönt att få ha alla typer av dagar, aktiva, festliga, slappiga, pyjamasdagar, steg-räknar-dagar och glömma-bort-lapp-dagar (är också helt hopplös på sånt).

  Tack för lika vackra bilder och lika vacker text som alltid, oavsett styling eller inte. Livets verkliga kärlek och vackerhet ❤️

 14. TACK <3
  Det här var precis vad jag behövde mitt i allt som kallas livet. Där det just nu går lite neråt… Glädjen i vardagen, skratten i stöket och vetskapen om att det ser "här bor vi-stökigt" ut hemma hos dig ibland med 😉
  Krya på dig med armen! <3 All kärlek //Kram C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *