Att ha lördag bland änder och kullersten.

 

Helg igen, alltså?

Så skönt. Graderna har sjunkit en del utanför, men så mycket vacker frost har vi inte att skryta med och trots att väderappen säger snö nästa vecka är jag tveksam (inte för att jag längtar så hett efter kallare väder, kallt väder gör min hand mer oregerlig, men det är ju vackert med snö och allting blir så himla mycket ljusare och enklare på något vis).

Noah har bestämt att vi idag ska mata ankorna (eller ja; gräsänderna om man är petig) så det blir dagens aktivitet. In bland kullersten och mata fåglar och rulla på gågatan och ta en fika och inte göra något så mycket mer avancerat alls, faktiskt. Leo anser sig vara lite för gammal för fjäderfän och rullar med ögonen, men tar en för teamet och ställer upp i vilket fall. Jag fick blommor av mannen igår så vasen på fönsterblecket i vardagsrummet är redan fylld, annars skulle jag nog kunnat tänka mig en sväng in i blomsteraffären för att ta med en liten bit vår hem – det har ju blivit så vansinnigt tomt sen julgranen skickades ut och stjärnorna plockades ner. Ett fång rosor i en vas motade bort den tomheten lite.

Men det är lördag och vi spenderar den med änder och kullersten och fika.

 

 

1 kommentar till “Att ha lördag bland änder och kullersten.

  1. Tänker på dig och hur illa behandlat man kan bli. Du som är modig ta kontakt med en tidning o be de ta in din beskrivning , om vi är många som protesterar så kanske det kan hända något. Öka intagning till läkare betala mer i ingångslön för sjuksköterskor , krya på dig o ge inte .upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg