Att säga hej till helg!

 

Men hej fredag!

Och en fredag då vi faktiskt vaknar upp med lite vitt på marken. I och för sig är det kanske lite mer gråbrunt än vitt vid det här laget eftersom det är tö ute och allt är mer eller mindre slask; men igår föll stora flingor utanför fönstret och det var SÅ MYSIGT. En liten känsla av vinter tillslut.

 

 

I köket går köksmaskinerna varma i vanlig ordning.

KitchenAiden har fått flyttas till en hedersplats på köksbänken och används flitigt, men ibland har jag vansinnesbakning och då går även den här gamla godingen på repeat. När bilderna tas i kallt och stumt vinterljus är det tekakor som blandats ihop och står och jäser; perfekta mellanmålet om man kommer hem från förskolan eller skolan tidigt och behöver något som håller till kvällen.

 

 

Och ni som undrar hur det gick hos den nya läkaren?

Det gick jättebra. Eller det kändes jättebra kanske jag ska säga; nu har jag ju inget “akut” som ska eller kan diagnostiseras eller åtgärdas sådär på stående fot; vi vet att det är diskbråck och vi väntar på neurologi och fram tills den är gjord kan man inte ta ställning till så mycket vad det gäller åtgärder mer än medicinering och sådär. Men jag behöver ju någon som har koll på min medicinering och hur/när den ska trappas upp, vad den ska mixas med, hur funktionen i främst handen förlöper och sånt där. En bilservice typ, mer än en reparation i det här läget. Och det verkade hon jättebra på; fick en ung och aktiv läkare som såg över allt, såg till att doserna räckte och att det fanns så jag klarade mig, själv bokade in en uppföljning där HON ringer till mig och allt annat som man kan tänka är basic saker men som jag som ni vet knappast fick vara med om innan. Så jag har en väldigt bra magkänsla. Hoppas den visar sig ha rätt.

I helgen blir det kalas, bio och annat som helger kan innehålla, men för nu ska jag bara ta fredag och försöka hitta fredagskänslan.

Och hörni; kör försiktigt! Det är en isbana där ute för de flesta av er idag.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att säga hej till helg!

  1. Så skönt att det känns bra med nya läkaren. Önskar dig en fin helg! Tack för fin läsning i bloggen! ❤️

  2. Åh så skönt att det kändes bra!🙏🏼 Det är ju A och O att kunna slappna av, känna sig trygg och väl omhändertagen! Ha en riktigt skön helg och var rädd om dig✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *