Att ha lite budget också.

 

 

På allmän begäran tänkte jag visa lite budget-tips också på kläder?

Nu är ju vad som räknas som budget högst individuellt, men jag tänkte att ni kunde se hur jag ser ut en helt vanlig söndag när jag ska gå på bio med pojkarna och är klädd nästan uteslutande i något från kedjorna och inte har stylat mig nåt särskilt. Ja, då ser jag alltså ut såhär, som på bilden. Klädd i väldigt gamla jeans från circle of trust (minns ni dom? så sköna!), Leos gamla mössa, en underbart röd tröja från Zara, en alldeles nyinköpt och älskad rock från samma butik och så världens skönaste skor på fötterna!

 

 

Just skorna är inte så budget kanske, de är från Canada Snow och köpta på Scorett här i stan – men jag har velat ha exakt de här i nog tre år nu och blev jätteglad när mannen kom hem med ett par för nån vecka sen. Fodrade och praktiska med tjock sula (och bara att kliva i utan att knyta när man står i kaos i hallen och ska få iväg barn på förskolan).

Tröjan köpte jag på Zaras rea när den startade och den hittar jag tyvärr inte nu så den är nog slut? Jag har en thing för rött som ni kanske ser, tycker det piggar upp nåt enormt och lyfter en outfit på nåt vis.

Kappan! Åh, så jäkla snygg. Älskar den där maskulina skärningen och längden är perfekt för mig. Kappan är dock en nyhet och finns HÄR, och det är ett bra pris på en ytterrock tycker jag. Köpte även en svart, kort modell med stor krage på rean för 299 kr förresten; så himla fin (denna). Men den får ni se på en annan gång, för den hade jag inte på mig nu.

 

 

Dessutom mycket gosvänlig kappa, som ni kan se! (Om ni undrar varför jag bara har en vante på mig är det för att den handen försöker jag så långt det är möjligt att hålla varm).

Men ja, lite sådär ser alltså jag ut en söndag när det vankas bio. Inga klackar eller paljetter, men varm och skön och med ny kappa och med rött både här och där.

En söndagsklädsel, med andra ord.

 

10 kommentarer till “Att ha lite budget också.

 1. Alltid så snygg! Skorna, håller de fötterna varma och torra efter ett par timmar i pulkabacken eller hundpromenad i slask? Eller har du nått annat bra tips på sådana skor?

   1. Sorels är outstanding. Speciellt när man bor i södra Sverige där det gärna slaskar till sig. Uggsen förstörs lätt om man inte jobbar mycket med sprayskydd etc. Men jag hade valt Sorel.

    1. Ja men jag menar inte deras ”vanliga” UGGs utan den som heter adriondack – den slår nog Sorel tycker jag 🙂 haft mina 4 år och ännu lika bra.

 2. Du klär i rött, Emma…röd utanpå, inuti Ditt röda ♥️:a som känns…som nog en stor kör stämmer in i.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 3. Vilken snygg kappa och till vilket bra pris. Vad har du för storlek? Verkligen jättefin men kanske lite kort till mig, är 167cm men har lång rygg(och korta ben tyvärr) Ha en toppendag och hoppas killarna är krya. Kramar

 4. Kommer absolut ihåg jeansen, de finns hemma i min garderob också. Så sköna och snygga. Den röda tröjan är ju bara så snygg!! Och du med. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg