Att vila ögonen på nåt så vackert.

 

En av de vackraste märken jag vet just nu är Cult Gaia.

Titta bara!

Ibland är mode verkligen bara så himla vackert och bara att se bilder gör mig alldeles drömmig i bröstet. Jag vill försvinna in i bilderna, spatsera på varma italienska gator i hatt och skulpterade tyger, sitta under ett parasoll på en uteservering nånstans på den franska landsbygden, äta pastellfärgad glass och små bakelser. Nej, det är inga praktiska skapelser men det behöver det inte vara heller – tycker det räcker att titta på och inspireras av. Utom arkenväskan då möjligtvis, en sån kan jag absolut tänka mig, fast då i den ljusa stråfärgen och inte färgad. Den kanske jag ska unna mig nån gång när jag har något riktigt roligt att fira? (Och sen gömma den högt upp på ett skåp nånstans när den inte används så att Prosten inte strimlar den till vedflis).

Men ja; vackert.

Sånt här är som sockervadd för min inspirationssjäl just nu.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att vila ögonen på nåt så vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *