I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha bästa masken!

 

Jag har ju jobbat med MayBeauty i flera år nu och blivit bekant med alla deras produkter; allt från maskerna till hårbehandlingarna. Och jag har en favorit bland alla, en mask jag faktiskt inte vill vara utan i mitt badrumsskåp – deras The Incredible Pore Mask.

En helt fantastisk lerbaserad mask som hjälper till att reglera och balansera min hy när jag behöver det som mest.

 

 

Masken kommer såhär i en smidig förpackning och är som sagt lerbaserad mask som reglerar talgproduktionen, ”suger ut” fett och annat snusk och verkar porsammandragande. För mig som kan få fet hy och små utbrott runt till exempel ägglossning är den här typen av mask perfekt; även om jag numera inte behöver lägga den varje vecka så är den oumbärlig minst en gång i månaden.

 

 

 

Masken läggs på rengjord hy och där du vill att den ska verka.

I mitt fall innebär det oftast just runt hakan och käkpartiet, och ibland även i mitten av pannan – helt enkelt på de ställen där huden är oren eller känns oljig. Är din hy fet över hela ansiktet så lägger du på hela, var annars inte rädd för att multimaska; det vill säga att lägga olika masker på samma gång. Är du blandad i hyn och kanske oren/fet på pannan men torr på kinderna kan du lägga denna där det behövs och en fuktmask på kinderna.

(Här lägger jag på den med pensel men det gå precis lika bra med fingrarna).

 

 

 

 

Sen är det bara att vänta!

Låt masken ligga tills den har torkat, tar oftast 15-30 minuter. Du behöver ju inte sitta på badkarskanten och göra det, du kan ju passa på att måla naglarna, förbereda middag eller läsa en bok under tiden.

 

 

Sen sköljer du av!

Huden känns lugnad, matt och renare.

Jag skulle säga att den här passar för dig som har fet hy i hela eller delar av ansiktet, som drabbas av orenheter ibland eller ofta och/eller vill minska dina porer. Hur ofta du lägger masken beror lite på din hudtyp, men från 2-3 ggr i veckan till en gång i månaden. Och är det en enda mask du ska prova från MayBeauty så är det den här tycker jag.

Och med koden poremaskemma har ni nu 30% på masken. Mer om masken och hur du beställer hittar du HÄR och rabatten dras i kassan.

Så himla värt att testa.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha bästa masken!

  1. På sista bilden ser jag en stor hylla i badrummet. Kan det vara en hylla med ohälsosamt mycket skönhetsgrejer på? Me like!!!
    Kan vi få en djupdykning i den någon gång?

  2. Åh jag som nyss beställt det där svarta masken istället, som verkar där ut pormaskarna med rötter och allt. Då skulle jag kanske satsat på den här istället. 😉

  3. Men skjortan! Har den fått någon presentation som jag har missat? Om inte så behövs en!
    Jag MÅSTE börja skaffa lite roligare kläder.

  4. Är värdelös på allt utom basal hygien och hårtvätt då och då, jag känner mig lyxig om jag scrubbar ansiktet i 10 sekunder någon gång så vi är på helt olika nivå i intresse och kunskap – men jag måste fråga: hur kommer du ihåg att göra, eller när du senast gjorde, sådant som du vill göra t ex en gång i månaden? Lägger du in en notis i din almanacka att det är dags för en ansiktsmask?

  5. Ohhh! Testade denna när den kom i Glossy Boxen, gillade den skarpt och tänkte att jag måste köpa dessa igen men glömde bort det helt, så tack för tipset, beställt hem ett gäng nu! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *