Att titta in i vardagsrummet.

 

 

Ni minns den där gren-kransen?

Den har kommit upp nu.

Inte riktigt så som den är tänkt att se ut framöver, men eftersom jag är otålig pallade jag inte vänta på mina jutesladdar så jag improviserade med en slinga från Clas Ohlson istället så länge. Tanken är sen att jag ska ha ett antal jutesladdar med nakna glödlampor, som de i lampan vid köksfönstret ni vet, hängande från den här i lite olika höjder.

Men tills dess ser den alltså ut såhär!

 

 

 

 

Idag skulle jag egentligen tagit en sväng på CIFF men det blev inte så; fick en nackspärr som satte stopp för det och då får man ju helt enkelt lyssna och låta bli. Istället spenderar jag och Noah dagen med lite lättare jobb och att se youtube-klipp på olika knådningstekniker. Jag har verkligen blivit galet knäpp när det kommit till bakning vilket jag bestämt inte kan påminna mig stod som biverkning på medicinen jag äter, men det är helt klart en biverkning och jag antar att man kan ha sämre såna så det får bli youtube där tyska bagare i slow motion knådar deg och formar bullar i evigheters evighet.

Japp så är det alltså idag.

Inget CIFF men tyska bagare istället. Kunde vara sämre.

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att titta in i vardagsrummet.

 1. Hur mår du i handen/armen/nacken? Har du fått ngn tid inbokad? Eller väntar du på svar från dem?
  Hoppas det är bättre 🙂
  Hahha jag har också tittat på såna där i slowmotion 😀 fast då var det hur man gjorde såna fina knutar..oerhört vilosamt

 2. Nu minns jag inte riktigt om det är så att du har en remiss liggande och genom den väntar på att få en tid. OM du har det så kan du mha patientlagen flytta den till vilken mottagning som helst i hela Sverige (inte aktuellt med Kiruna det förstår jag ju men you get my point). Så gjorde jag när vi skulle påbörja vår IVF-behandling, vår remiss skickades till Huddinge Karolinska i Stockholms län och där var det kötid på 8 månader, fick den flyttad till Uppsala och fick en tid för inskrivning veckan därpå!

   1. Aha! Skit också, det sa de inget om då, inte så konstigt eftersom det var längre tid för oss än vad vårdgarantin säger. Håller tummarna för att du får en tid förr hellre än senare!

 3. Synd med Köpenhamn för Din del 😟, Emma.
  Älskar Din humor…det där med biverkningar och biverksbeskrivning…😂 det vore helt underbart om det var så roliga goda biverkningar på medicin, när man är behövlig av medicin.
  Och Lampan redan så fin och dekorativ (men förstår Din vision 2.0), jag blir glad av att se den 😍.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 4. Helt ot vill jag bara säga att jag målade just delar av mitt vardagsrum i ”deep Paris” från nordsjö efter att ha sett att du har den i köket och gillar den, lite skeptisk utifrån färgprovet i affären men tänkte att om du gillar den måste den vara snygg 👍😀. Sjuuukt nöjd 😁😁Det är verkligen den optimala grå/grön/blå nyansen!

 5. Lampan är jättesnygg! Det är så kul när man göra egna och de verkligen ser superproffsiga ut samtidigt som man får precis det man ville ha. Vi har också gjort vår egen vardagsrumslampa, av drivved, nakna glödlampor och tygklädda sladdar 🙂

  1. Den i taket? Det är en slags krans jag hittade i blomsteraffären och gjorde om lite 🙂 Den på bänken är från Nordal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *