I annonssamarbete med PENNY ET JOLI

Att sätta en ring på det.

 

 

Åhå här har jag något vackert åt er må ni tro!

Vill du ge dig själv en power-ring för något du åstadkommit eller bara därför att? Eller finns det någon som bör sätta en ring på ditt finger? Eller vill du själv sätta en ring på någons finger?

Då är detta inlägget för dig!

 

 

Penny Et Joli är ett svenskt företag drivet av två kvinnor som hade tröttnat på att det bara fanns antingen strass och syntet eller äkta smycken med alldeles för högt pris att välja på i smyckedjungeln och som bestämde sig för att starta ett företag som erbjöd mellantinget; där man som kund själv kan komponera ihop sina smycken efter egen budget och ändå få riktigt bra pris.

Ringarna produceras i Sverige, bearbetas alltid av en guldsmed och de arbetar enbart med äkta guld eller silver (alltså inga legeringar). Alla ringar på hemsidan går att beställa med diamanter om man så vill, och man kan välja den metall man önskar (guld, silver, vitguld).

 

 

Och nu får ni 10% på hela deras sortiment med koden emma10 februari ut!

Hela utbudet hittar ni HÄR och ringen som syns på bilden är deras Queen Joli. Och som sagt; alla ringar går att modifiera vad det gäller metall och stenar så att man får den som man önskar.

Kärlek i luften till dig själv eller någon annan, kanske?

Oavsett; ringar man verkligen dreglar över.

 

I reklamsamarbete med PENNY ET JOLI

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att sätta en ring på det.

  1. Hej !
    Måste fråga dig en sak. Jag tyckte också kappan du köpte på Zara var fin till ett bra pris, men den fäller ju av sig nåt hemskt. Jag hade en svart tischa under, och den såg inte klok ut. Har du något knep för att den inte ska fälla av sig, annars får jag skicka tillbaka den:(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *