Att ha mer fägring i köket.

 

Jag behövde blommor till ett samarbete så jag svängde bort till Elin häromdagen och rotade runt i hennes lilla butik för att se vad som fanns, och kom hem med de här underbara anemonerna och papegojtulpanerna och en kvist eucalyptus (såklart) som fick stå i en stor men låg vas för att sloka till sig. Jag tycker nämligen att tulpaner är som allra, allra vackrast när de håller på att dö och liksom hänger över kanterna som droppformade färgklickar.

Men visst var de ganska så vackra nu också?

Jag som mest köper blad och kvistar eftersom det håller så himla mycket längre kunde inte låta bli att njuta av det vackra jag heller.

 

 

Köket börjar mer och mer komma på plats nu på nåt vis;

det börjar kännas mer hemtrevligt i takt med att saker adderas och nu senast spikade jag upp lite tavlor som verkligen gjorde sitt till (ni ska få se sen) och det enda som fattas nu är ännu en liten knopplist att hänga saker på. En sån ska jag med andra ord ha ögonen öppna för på loppisar framöver; knopplister köps absolut bäst på loppis för ungefär en tia styck och med lite färg på det sen så blir det finemang.

På tal om färg ska jag måla en vägg i studion, behöver ännu en kuliss, och en annan liten bit ska målas med en slags betongeffektsfärg jag aldrig testat. Jag är inte riktigt i skick för den hela väggen så den kommer jag ta in hjälp för, men den lilla biten med betongeffekt ska jag absolut försöka mig på och det ska bli superspännande! Lovar att visa bilder sen.

Men nu ska jag ha torsdag med ett roligt möte som start.

Vi ses ikväll igen! Ta hand om er så länge.

4 kommentarer till “Att ha mer fägring i köket.

    1. Nej då hade jag kunnat måla själv 🙂 Bråck tar ju några månader i snitt tyvärr så det har inte hänt så mycket mer.

  1. Anemoner är så små konstverk!
    Klagade på mina tulpaner häromdagen: – De bara står ju där! – Ja, svarade min man, och vad ska de göra då? – Hänga lite, svarade jag och gjorde böljande rörelser med armarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg