Att torka det vackra!

 

 

Alla typer av blommor blir kanske inte så vackert att torka tycker jag (mer smuligt i många fall) men mina eualyptusbuntar får mer än gärna fortsätta sitt liv i buntar i köket eller sovrummet – torkade.

De håller ju samma vackra färg, smular inte om man inte slår på dom, och doftar fortfarande svagt av allt det där goda. Och så tycker jag att det är vackert, såklart. En bunt eucalyptus blir liksom aldrig fel.

 

 

Och så blev det ny vecka!

Idag strålar solen på det lilla snötäcke a 0,4 cm vi fick i helgen, och himlen är alldeles klarblå. Helt fantastiskt med andra ord, hela huset badar av ljus och man själv blir ju alldeles yrvaken nästan efter så lång tid utan att ha sett solen. Inte konstigt att vi skandinaver blir knäppa nån gång i mars när solen tittar fram mer än två dagar i sträck och springer ut i t-shirt och går i vårskor och sitter på bänkar med ansiktet mot solen – man vet ju liksom inte när det bjuds nästa gång och måste passa på. Det enda jag passar på idag är dock att dra på ett noga lager spf, svara på några mail, jobba, hämta Noah, se hur studion ser ut nu när allt torkat och passa på att njuta av solljuset i mer sparsam form än t-shirt.

Men vilket underbart väder att starta en vecka med!

Mer sånt, tack.

 

 

 

6 kommentarer till “Att torka det vackra!

  1. Som senaste av alla så köpte jag nu eukalyptus men alltså den luktar ju illa!? Eller är det fel på min gravida näsa!

    1. Haha, jag håller med (ej gravid). Tycker att eukalyptus luktar kattpiss. Har köpt hem men har inte klarat av doften så jag har fått slänga dem. Luktar olika sorter olika?

  2. Så hemtrevligt hos er! Hoppas ni får en härlig vecka <3 Som preggo är jag än mer baka-sugen än vanligt.. och dina ystadsbomber (som jag är uppväxt med som Solskensbullar/krämbullar) gjorde mig smått galen nu. Måste baka såna snart, snart.

    Kram från Emmeli i norr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg