I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha fått årets vackraste box!

 

Åh, har ni sett boxen jag fick hem på bud häromdagen?!

En helt makalöst vacker, mattsvart box med röda sidenband.

Och inuti?

 

 

Hå hååå!

Snacka om att få alla hjärtans-feeling! Röda (doftande!) rosor som ramade in själva produktboxen. Nog det absolut vackraste bud jag fått nån gång tror jag? Rosor i en box.

 

 

 

Det var Daniel Wellingtons utmärkta sätt att berätta att deras alla hjärtans-erbjudande har börjat online. Från nu till den 14:e februari har de nämligen en rad fina erbjudanden; som att man till exempel får deras fina lilla hjärtberlock med på köpet när man handlar en klocka med läderrem, samt giftboxar där man får som på bilden – en klocka, en läderrem att byta med samt en hjärtberlock i ett.

Och med koden NAGONSFRU har ni 15% på allt hos Daniel Wellington – OCH den går att kombinera med alla de erbjudande de har just nu. Så vill du ge någon speciell en vacker giftbox eller vill passa på att uppdatera din egen klocka är det verkligen läge nu (OBS på att rosboxen inte går att köpa, det är den vackra innerboxen man får).

Alla erbjudanden hos Daniel Wellington hittar du HÄR.

Finns ju så mycket fint att det inte är klokt!

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

7 kommentarer till “Att ha fått årets vackraste box!

  1. Svar Ja, vi har nog sett den de flesta av oss. Den är nämligen skickad till preciiiiis varenda bloggare tror jag och alla har ju visat upp den på mer eller mindre engagerat sätt den senaste veckan. Köper nån ens DWs klockor? För mig är de så otroligt uttjatade att jag bara blir anti.

    1. Ha ha jag tror att det är meningen att den ska synas på många ställen ☺️ Annars hade det nog inte varit så värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg