I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha Stora Alla Hjärtans Dag-outfit-inlägget.

 

Eftersom det snart är Alla Hjärtans Dag tänkte jag att dagens inspirationsoutfit skulle få gå i kärlekens tecken!

Oavsett vad man tycker om Alla Hjärtans Dag så kanske man kommer iväg på en dejt mångång och vill ha lite inspo på vad man kan ha på sig, eller så gillar man bara rött och då får man nog ut nånting av det här inlägget ändå eftersom nästan prick allt är rött.

Och rött är ju kärlekens färg om nåt!

 

 

 

Först ut är en f a n t a s t i s k spetsklänning med bara axlar och lite markerad midja. Ett fodral man bara måste älska om man nu tycker om fodral – klänningen finns i marinblått också men jag tycker att den här djupröda är helt galet vacker och den här skulle jag gärna bära både en och två och tio gånger.

 

 

 

Ryggen är enkel men siluetten blir så fin ändå tycker jag, och så är den lagom lång och slutar inte nånstans där det blir stora problem om man behöver böja sig. Ni vet vad jag menar.

Till denna, och alla, outfits i det här inlägget blev det ett par röda stövletter! Kan möjligtvis vara ett måsteplagg i vår om man frågar mig; det är så vansinnigt snyggt med röda skor – särskilt när de får skymta till ett par jeans eller ett par vida byxor.

 

 

 

På tal om accessoarer – hur snygg är inte väskan?!

En modell med reglerbart axelband och tillräckligt med plats för det mest väsentliga, men inte så stor att man packar på sig en massa saker man egentligen inte behöver. Var slutsåld innan men har kommit in igen.

 

 

 

En annan spetsklänning i en lägre prisklass är den här söta, smått A-linjeformade med trekvartsärm och en liten volang vid ärmslutet. En perfekt modell för dig som kanske inte vill ha något alldeles för tight, men ändå ha lite siluett på plagget.

 

 

Samma sak här;

längden är alldeles lagom, inte för kort. och den är lite mer hallonröd än djupröd skulle jag säga. Knäpps bak med två stycken knappar i nacken.

 

 

Om man vill önska sig något vackert eller köpa en present till sig själv är den här magiska bodyn från Spanx fantastiskt fin tycker jag! Spanx är ju inte längre bara hudfärgade “cykelbyxor” som jag skrivit innan, utan nu finns det alldeles delikata modeller som ändå hjälper till att hålla in en rygg eller se till så att en klänning får ett friare fall.

 

 

 

Och självklart tog jag med något för er som vägrar klänning också!

En annan modell av jeans från Twost&Tango än sist; en rakare och mer avslappnad modell med trasiga knän och normalhög midja. Dessa är ju väldigt snygga även i vår tänker jag? Med mules eller sneakers och en vit skjorta.

 

 

 

Ljus tvätt som jag gillar (snyggt när man fått lite färg) och jag blandar gärna lösare jeansmodeller med tightare i garderoben, beroende på vad jag har upptill.

Här var det samma skor som ni kan se, och så en rolig tröja i collegetyg med volanger. Mjuk och lite tjockare i collegetyget och precis ett såntdär plagg som blir lite extra täckt vare volangerna trots att det egentligen är ganska basic. Snygg till pennkjol också eller tightare jeans eftersom den har lite peplumform.

Och det var ett alldeles hjärtligt, rött inspirationsinlägg det! Och som vanligt har ni 20% på allt till ord pris med koden FRU20 till och med nu på söndag om något på sidan faller er i smaken. Koden gäller på hela utbudet till ord pris hos CountryDreams (HÄR) men kläderna i inlägget är som följer:

*

Röd spetsklänning med öppna axlar – HÄR (lite stor i storleken och upplevs rödare live än på produktbilderna)
Finns även i marinblått – HÄR

SkorHÄR (normala i storlek)
VäskaHÄR

A-linjeformad spetsklänning – HÄR (normal i storlek)

Collegetröja med volanger – HÄR (normal i storlek)
Jeans med revor – HÄR (normala i storlek)

Body från Spanx – HÄR

*

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha Stora Alla Hjärtans Dag-outfit-inlägget.

  1. Jättefint inlägg med underbara kläder. Dock blev jag mest förtjust i bordet i bakgrunden.. Såå underbart vackert!

  2. 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼Jeg digger stilen din! Du er bare superdyktig på styling, på helhet, på perfeksjon! Selv om jeg {naturlig nok} ikke alltid finner de enkelte klesplagg, sko o.l. etter min personlige smak, så digger jeg helheten du skaper! Superinspirerende! Selv for en ung, dog gammel fru som meg😌☺️😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *