Att ha Coco och lekplatser.

 

 

I helgen hade snön ännu inte kommit och vi bestämde oss för bio.

Coco hade ju kommit ut och den var till och med jag som vuxen pepp på, så vi hann knipa några biljetter och begav oss. Så HIMLA bra film! Alldeles, alldeles underbar var den och jag längtar tills den släpps så den går att köpa, så att vi kan få lite variation bland Babybossen, Vaiana och Lorax här hemma.

När vi gick ut från bion sa Leo Jag ska aldrig glömma Tooka så hon inte försvinner. 

Älskade unge.

 

 

Mina kloka, fina.

Han är så SNÄLL mot sin lillebror, de bråkar snudd på aldrig och det är just för att Leo ger med sig och låter Noah bestämma. Kanske börjar de bråka när de blir äldre men än så länge är jag så himla tacksam över hur lugnt det är hemma och hur bra de leker tillsammans. Ibland får leken ett avbrott för att Noah springer in i en vägg eller trillar ner från en liten pall eller slår sig på annat vis, men aldrig för att de fightas.

Hoppas det håller i sig ett tag till.

 

 

Hej hej!

Sådär var den helgens bio-look. Gammal tröja från Malene, gamla byxor, mina Canada Snow som jag lever i nu och så rea-kapet nummer två från Zara i form av en kortare jacka med överdimensionerad krage.

 

 

Bion ligger i en av de vackra byggnaderna ni ser i bakgrunden, och det finns en fin lekplats att rasta sig i om man kommer lite tidigt.

 

 

Och inne i salongen sitter man i sköna, breda lädersäten utan att trängas. Vi har verkligen en superfin bio här i Ystad, så det är ett tips om ni är här och vill ha underhållning (godisutbudet är dock lite skralt – finns popcorn och sånt, men inte så mycket smågodis).

Och det var helgens biobesök det!

En såndär guldkant på en lördag som behövs ibland.

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha Coco och lekplatser.

 1. Att nyttja den lokala biografen tycker jag är viktigt, de är ju oftast väldigt små men har en charm som inte den stora biokedjan har 🙂

 2. Bio är bannemig alltid mysigt!
  Och barn som inte bråkar, du är lyckligt lottad… Jag tror det är både arv, miljö, uppfostran och tur som styr, bl a om det äldsta barnet är lugnt eller vilt, tryggt eller osäkert, dimlomatiskt eller utmananande. Buse verkar ju vara en superbrorsa.

 3. Längtar så till lördag då vi också ska se Coco =)

  Vi har också turen med två barn en storasyster med lillebror som är sams, leker med varandra, kramas och säger att de saknar varandra på skolan =)

 4. Vi såg Coco idag (som en del av överraskningsfirande för mig som fyllde 50!) och våra barn på 9 och snart 13 älskade den liksom vi vuxna! Storebror, som inte blir rörd så lätt, var heeeeelt lyrisk och tyckte det var det bästa film han sett (och han har set mååånga filmer)! Han GRÄT i slutet, och ville inte att den skulle vara slut! Underbart.

 5. Älskar verkligen att gå på tecknad film tur att jag än så länge har barnen att skylla på, vet inte hur det ska bli sen när dom blir stora och inte vill följa med mamma längre.
  Jag får väl bli en en sån som smygköper filmerna på Ica och tittar hemma 😄
  Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *