Att älska de där rea-fynden.

 

 

Reasäsongen är ju inte riktigt över ännu, och jag älskar när man hittar såna där riktigt bra saker som man kommer få användning för alldeles snart. Som skor till pojkarna! Blev jätteglad när jag såg att Babyshop hade två av mina favoritmärken på barnskor nedsatta, och att det är skor som kommer kunna användas när det blir mellan-vinter-och-vår-säsong. Ni vet, när det inte är snö längre men ännu inte varmt. Så bra att slippa betala fullpris för sånt man hade behövt köpa ändå.

Hur snygga är inte skorna till Noah? Liknar Kavats modell litegrann, de han har i cognac också, men de här är från Bisgaard och alldeles underbara. Han har ett par ljusare grå också som jag visat nån gång, men de är lite känsligare än dessa. Det bästa med de här skorna (förutom att de är så himla snygga) är att de är fodrade inuti med massa mjukt ull så de håller foten varm och skön när det behövs (finns här).

 

 

Och Leos favoriter, det paret sneakers ni ser på Noahs händer, fanns också på rea!

De är från Hummel och alldeles fantastiskt bra skor för aktiva ungar; han har haft exakt samma modell in flera år bara olika beroende på säsong. De här i läder var ju toksnygga tyckte jag? Super med det höga skaftet, det finns liksom inget som rubbar dom (ni minns kanske hans glittriga versioner?).

Tjahapp så blev det lite barnskor såhär en torsdagskväll.

Men fynda bör man osv.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att älska de där rea-fynden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *