Att ha fredagsblommor!

 

Hur vackra är inte blommorna som står i köket?

De som överlevt några fotograferingar hamnade här inne och det är precis den här typen av “bukett” som jag gillar; ett hopkok av lite allt möjligt som är vackert och spretande åt precis alla håll. Det får inte vara för ordentligt eller arrangerat – så tänker jag nog i det mesta när det kommer till inredning eller kläder har jag kommit på.

Det är liksom inte jag att vara för tillrättalagd.

 

 

Tistlar, eucalyptus, anemoner, nån ros, nejlikor –

jag önskar att de höll sig för evigt! Men från den här buketten är det bara tistlarna och eukalyptusen som kommer hålla sig vackra även långt efter de torkat tyvärr. Fast inte så fy skam det heller.

 

 

Det står också en blåbärs-cheesecake och lockar på bordet!

Cheesecake är ju SÅ GOTT och alldeles perfekt för en fredag. Eller ja, alla typer av bakverk är bra alla dagar om man nu ska vara nogräknad. I helgen tänker jag baka ännu en sats Limhamnsbomber och sen utan problem äta en hel plåt på två dagar, det är fortfarande det godaste som finns. Men blåbärscheesecake är inte fel det heller.

Och med det tänkte jag ta fredag. Vad säger ni om det? Vi gör’t.

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha fredagsblommor!

  1. Vet inte riktigt vilken form det är jag bör hålla? ☺️ Jag gör inget, och nu för tiden absolut inget med tanke på armen 🙄

    1. Jag har säkert gått upp nåt kilo men det gör mig inget ☺️ Äter ju oftast inte ALLT utan en eller två bitar av varje (förutom Limhamnsbomber eller kanelbullar som jag inte har ngt stopp för) och en eller två bitar gör inte så mycket i kroppen på mig mer än som sagt möjligtvis ngt kilo.

 1. Vilken underbar fredagsbukett!
  Blev otroligt sugen på cheesecake, det får det nog bli här hemma också i helgen 🙂
  Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *