Att ta en alla hjärtans dag-dag!

 

Hej på er!

Och glad alla hjärtans dag! Jag vet att många tycker att det är ett kommersiellt jippo, men jag älskar anledningar att fira så jag tänker passa på att känna mig lite extra omhuldad idag minsann. Och ge lite extra kärlek såklart. Faktum är att vi firar riktigt ordentligt denna onsdag med att allihop är lediga, och så tar vi tåget till Köpenhamn för en dag på Tivoli! Åhååå det ska bli så mysigt att jag smäller av! Perfekt alla hjärtans dag-hittepå av mannen, kunde inte tänka mig något bättre (även om jag den här gången inte kommer kunna åka någonting mer häftigt med barnen än typ veteranbilarna på grund av nacken, men mannen får ställa upp och åka med Leo).

 

 

Så det blir ett litet snabbt hej från sovrummet idag helt enkelt;

barnen ska byltas på och vi också, och sen blir det en dag i Köpenhamn på ett hjärtpyntat Tivoli två exalterade barn och en mycket exalterad mamma. Om ni aldrig varit på Tivoli kanske ni undrar vad man får ut av det som vuxen; men där är så vackert att vandra omkring, som i en saga, och sen det bästa: barnen är så glada när de är där att man själv blir sådär fnissigt glad.

Så ta hand om varann denna kärleksdag och pussa någon lite extra! En katt, en flickvän, en granne, en bulldog – vad som helst. Kärlek kan man aldrig få för mycket av.

 

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ta en alla hjärtans dag-dag!

  1. Låter mysigt! Men lite förvånad över att ni ska dit eftersom det var vab igår…. Det är ju just sånt som gör att smittor sprids.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *