I annonssamarbete med LOCOBASE

Att skydda hud mot vinter.

 

 

Nja, så mycket snö har vi inte här nere som sagt, och inga pulkabackar eller frusna sjöar att åka skridskor på.

Men man kan göra annat! Som att åka till stranden trots att det inte alls är sommar, och löpa fritt i tung sand och leta stenar och sitta på de upp och ner-vända båtarna uppe i gräset (och blåsa bort; det är ju trots allt Skåne vi pratar om).

 

 

 

 

Leo och Tant på språng över dynorna!

Alldeles där bakom kullen ligger havet otåligt och dånar dessa februaridagar när inga flingor faller men vinden nyper i huden och stjäl andetagen för en med jämna mellanrum.

 

 

 

 

Precis som många andra barn blirLeo lätt torr och lite rödflammig när han är ute den här årstiden. Inte så konstigt, klart att huden är den som tar stryk när graderna kryper neråt och vindarna ger tjuvnyp. Så honom får man smörja in; de flesta vinterdagar smörjer jag honom innan skolan för att han ska ha skydd under rasterna och när vi är ute såhär är det också skönt med ett lager mot kylan.

Locobase Repair är en specialkräm anpassad just för torr och vinterkänslig hud eftersom den tillsätter barriärfetter som går ner i huden och sen frigörs när det behövs. Den fungerar direkt och precis överallt på kroppen och även för de mest känsliga (fri från parabener, parfym och färgämnen).  En såndär tub räcker en evighet på honom känns det som, tror bara vi haft en och samma stående på hyllan sen december och den är inte slut än.

Mer om Locobase kan du läsa HÄR och här kan man få lite tips för vinterhud:

 

 

 

 

Själv tycker jag den är fantastisk på läpparna! Testa nästa gång du smörjer dig själv eller ditt barn; blir alldeles mjukt och skyddar mot det nariga som annars så lätt kommer den här årstiden om man varit ute mycket.

 

 

 

 

Men ja;

trots bristen på snö känns det lite vinter här nere ändå, och ett dånande hav är inte fy skam det heller. Tänk vad havet ändrar färg under årstiderna förresten? På somrarna är det ljusblått med lite brunt där algerna ligger, och på vintern är det grått och slår nästan mot svart som för att berätta att det inte är läge för ett dopp.

Oavsett; lika vackert vinter som sommar.

 

I reklamsamarbete med LOCOBASE

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att skydda hud mot vinter.

  1. Locobase (repair) är verkligen bra, använder den dagligen på både läppar och händer (eksem) och att den räcker länge kan jag intyga, imponerande länge ibland.

  2. Åh, den där stranden alltså!!! Blir så nyfiken vart den ligger? Tack för en fin blogg! Följer dig varje dag. Du har en sak i ditt hem som jag också är nyfiken på. Det är boxarna du har med bla. kragar. De kan du väl göra ett blogginlägg om.

    1. Detta är fotat vid Nybrostrands camping ❤️ Ja, bra idé med inlägg om de där skumma grejerna jag har ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *