Att ha roat sig så gott det går.

 

Häromdagen, när vi hade lite mer snö, gav sig jag och Noah ut för att försöka hitta på något i det vackra vädret. Här finns ju inte JÄTTEMYCKET i krokarna om man inte vill åka en bit, men lekplatser har vi så det fick duga. Även om jag nu som bekant hyser en viss ovilja till lekplatser – det är helt ärligt det absolut tråkigaste jag kan tänka mig. Kan inte för mitt liv förstå tjusningen med att stå och skjuta fart på en gunga eller sitta på en bänk och se på när barn röjer i en sandlåda, det nästan kryper i kroppen på mig. Jag är mer en sån mamma som vill göra något med barnen; bada, åka karusell, bygga något, mata något, klappa något – vad som helst egentligen. Bara inte lekplatser.

Men.

Är man två år tycker man att lekplatser är svinkul och då får man ju som bekant ställa upp som mamma också.

Ibland iallafall.

 

 

Så vi gick till lekplatsen! Och gungade.

Noah var fashion som alltid i solglasögon – är det minsta gnutta ljus ute vägrar han kliva utanför dörren utan solglasögon och så är det med det. Nu börjar han ju dessutom tack och lov komma upp i åldern där han kan hantera ett par brillor utan att de böjs sönder efter två minuter, så det känns värt att köpa.

 

 

Det var JÄTTEROLIGT att gunga.

Och när man får det flinet är det helt okej att stå och skjuta på också, det får jag medge.

 

 

Så gungade vi lite i den stora gungan också, för omväxling förnöjer.

 

 

… Och gungade lite till.

Det här är dock en jättebra lekplats som är helt och hållet inhängnad, så barnet kommer ingenstans även om han skulle vilja. Nu är det ju knappast ett problem med mycket folk just här, men ibland är det mer livat och då är det skönt att veta att det bara finns en väg ut att bevaka (jag är fortfarande smått paranoid i folksamlingar och misstänker alla för att vilja kidnappa mina barn).

 

 

Så hängde vi lite casual i lekställningen också.

Viktigt att vara snygg också, inte bara tramsa.

 

 

Och avslutningsvis lekte vi krokodil-leken vilket innebär att mamma är en krokodil som vill äta tvååringar. Hysteriskt kul lek tycker Noah och springer med sina knubbiga, termobyxeklumpiga ben så fort han bara kan och gapskrattar när han faller omkull och krokodilen kommer. Bra så.

Igår var vi dock på ett MYCKET roligare ställe – Den Blå Planeten! Åh så fint där var! Men det får bli ett eget inlägg för nu måste jag klä på mig och åka till sjukhuset; har ett besök hos ortopeden inbokat och det får man inte missa.

Ta hand om er så länge! Vi ses snart igen, som alltid.

 

 

 

4 kommentarer till “Att ha roat sig så gott det går.

  1. Måste fråga var du hittat brillorna till Noah? Såå fab! Även min, snart treåring (samma födelsedag har jag för mig), vägrar solljus och det här med att hitta brillor som sitter bra är ju ett öde i sig …

    1. Molo har väldigt bra, har köpt nån på Babyshop tex, och Zaras är alldeles utmärkta och håller fint. Tror dessa är från Zara. Men de bästa har jag köpt på flygplatser faktiskt, i såna där ställningar på taxfreebutiker. Alla solglasögon sitter bättre med mössa, så passa på att vänja in nu under vinterhalvåret 🙂

  2. Blir på något tokit vis glad när det finns fler med lekplatsallergi. Ser jag en lekplats vill jag bara försvinna. Nej. Inte igen! Stå och bara vänta tills man får lov att gå! Ibland när någon annans barn försöker rymma tänker jag att ”Japps, det där vill jag med göra!” Men alla andra verkar så harmoniska! 😂
    Älskar också att GÖRA saker med barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg