I annonssamarbete med CLAS OHLSON

Att ta Clas Ohlson in i barnrummet.

 

Vad kan man egentligen hitta på mer med saker från Clas Ohlson till ett barnrum nu när de har förvaringskampanj?

Massor, visade det sig när jag besökte butiken för att leta upp varorna det var kampanj på. Man behöver ju inte enbart tänka garage eller garderob eller tvättstuga när man tänker förvaring, och allt som är smart behöver heller inte vara fult. Tack och lov går det att kombinera vackert och praktiskt en hel del nu för tiden.

Låt oss ta en titt på vad man kan hitta på med kampanjprodukter från Clas Ohlson!

(All rosa text är klickbar så att du kommer direkt till produkten).

 

 

 

Klädställningen i vitt är inte på kampanj men vacker ändå, och perfekt att hänga utklädningskläder, tjusiga väskor och annat man tycker om på.

 

 

 

Runda galgar är toppen för sjalar, hattar, filtar, handdukar och sånt som inte är så enkelt på en vanlig galge …

 

 

 

… Och flossade galgar är de bästa som finns eftersom ingenting glider av. Perfekt till silkiga plagg eller såna utan små upphängningsöglor i. Och till barnplagg, såklart. Just nu får man 5-pack galgar för 29:90 (ord pris 49:90 kr).

 

 

 

Runda korgar är vackra och går utmärkt att ha som ”kruka” till växter (med riktig kruka inuti såklart), eller för att dölja en halvtråkig fot på en belysning eller att stoppa älskade mjukisdjur i.

 

 

 

Något som det känns som jag aldrig får för mycket av i ett barnrum är just korgar och lådor. Jag får ofta frågan var alla plastiga leksaker är nånstans och svaret är: i lådor och korgar. Såna sväljer många bilar, instrument, legobitar, dinosaurier och traktorer och så fort man har kastat ner allt man hittar på golvet i olika lådor och föst in dom i hyllor eller under sängen så ser det städat ut med ens. Life hack nummer ett tycker jag.

Lådorna i tyg på botten av skåpet och den snygga träkorgen två hyllor upp är båda från Clas Ohlson.

 

 

 

 

Kuddar är kanske inte att räkna som förvaring men snygga ändå, och just nu på kampanj de också. Man får två stycken för 99:90 kr (ord pris 59 kr/styck). Jag valde två olika nyanser av grått men det fanns i lite olika färger, och kuddfodral är alltid kul att ha och byta med.

Och så kan det alltså se ut om man plöjt Clas Ohlson en eftermiddag på jakt efter smart förvaring till en liten!

Rätt bra ändå, eller hur?

I reklamsamarbete med CLAS OHLSON

4 kommentarer till “Att ta Clas Ohlson in i barnrummet.

  1. Många bra tips! Jag ska köpa en till sån rund korg, de är så praktiska -och fina. Den korgen du har , är den från Clas ohlson eller köpt någon annanstans? Tyckte den såg lite annorlunda ut.

    1. Nej de är från Clas Ohlson om du menar den med mjukisdjur och den som trädet står i? Deras produktbilder är ju tomma korgar, kanske det är därför du tycker de ser annorlunda ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg