Att hälsa på hos Noah.

 

 

Hej inne från Noahs rum idag!

Jag är ju sugen på att sätt ständerna i Leos rum, men Noahs är bra precis som det är just nu tycker jag – heltäckningsmattan håller sig fin fortfarande (ingen kräksjuka eller liknande på den, peppar peppar) och med den lilla sängen som Världens Bästa Hantverkare byggde blev det alldeles utmärkt där inne.

Stjärnor och månar och apor och traktorer och ballonger – det som Noah gillar allra mest. Allt får plats.

 

 

 

Jag hängde upp sänghimlen så blev det inte så tomt;

När det är högt i tak kan det ibland bli ”för mycket rymd” tycker jag, iallafall i ett barnrum. I ett barnrum ska det hända saker på alla nivåer, inte bara på golvet. Därför försöker jag få till saker som händer både i golvnivå (sängen tex), väggnivå (hans hyllor eller aplampan som ni ser) och på taknivå (sänghimlen, luftballongen).

Då blir det en upplevelse på ett annat vis tycker jag.

 

 

 

Idag är det klipptid för mig; jag ska färga bort de enorma mängder gråa hår jag för tillfället dras med – jag började få gråa hår vid 21 och sen dess har det ju knappast avstannat om vi säger så. Senaste året verkar ha varit jobbigt för jäklar vad det har poppat upp gråa hår! Styva, studsiga står de där och pekar rakt upp och påminner mig om att det är tid att fixa den där färgningen snart, och tid är det alltså idag. Underbart. Emelie gör alltid underverk och jag ser fram emot en lugn stund i frisörstolen.

Hoppas ni får en alldeles fantastisk onsdag!

Jag och mina snart inte så gråa hår ska försöka ha det.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att hälsa på hos Noah.

  1. Åh, taaaack gode gud, jag som trodde jag var e n s a m i hela världen med att få gråa hår rätt så tidigt. Känns ju liksom lite bättre när vi är fler😉 Det fanns en tid då jag förbannade de där otroligt livskraftiga, grova och väldigt synliga grå som frodades preciiis mitt i benan. Jag drog bort dem med pincett, en för en, och den armjympan som kom på köpet var som ett jobbigare pass på gym. Sedan kom tiden då pincetten hade gjort sitt, jag fick erkänna mig besegrad och ha en stående tid till frisören sisådär var 6-7 vecka. Nu då? Fortfarande stående tid- färgar för fullt- och njuter av stunden i frisörstolen. Bläddrar i magasin, kaffekoppen och lilla chokladbiten på bordet framför mig, och känner efter: är jag vild och galen och kör ny färg och nytt uttryck eller bara de gamla vanliga slingorna? En världslig och härlig sak! Hoppas du blev nöjd med din nya hair do!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *