I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ge fukt på djupet.

 

Det är ju inte bara ansiktet man vill fuktbomba – även håret behöver en extra dos näring och fukt då och då. Jag försöker vara lika duktig med hårmasker och inpackningar som jag är med mina ansiktsmasker, men det blir trots allt inte lika ofta som håret får en extra portion omtanke. Därför är det skönt att ta i ordentligt när det väl händer; ge håret nånting fullspäckat och skönt. Som Moroccan Miracle Hair Mask från Maybeauty!

 

 

Den ser ut såhär; som en stor vit hätta.

Själva masken ligger inuti den här hättan och väntar på att få jobba. Den är fylld med arganolja, keratin och proteiner – sånt som gör håret mjukt och glänsande.

 

 

Tvätta håret med schampoo, sen är det bara att handdukstorka det lite lätt och stoppa in allt i hättan. Det finns ett litet klistermärke med som man försluter allt med – så man har en vit mössa typ. Massera sen utanpå så att masken fördelas i hela håret.

 

 

Jag brukar snurra på mig en handduk också över hättan för att liksom stänga in och värma ännu mer.

Låt masken verka i runt 30 minuter eller mer. Den kan inte sitta för länge.

 

 

Sen sköljer du ur, och avslutar med balsam!

Man ska alltid avsluta med balsam efter en hårinpackning – det stänger hårstrået igen.

 

 

Och sen känns håret såhär schampooreklam-friskt och glänsande igen, så man vill kasta med det!

Nä, skämt och sido – masken gör underverk för trött, sprött hår som behöver hjälp att få tillbaka sin lyster. Det blir mjukt och lent och är mycket lättare att styla tycker jag, som om man gjort en dunderkur med hårolja. Inte fett eller så, bara lent, och för mig som får panik över stelt hår eller frasiga toppar är denna en livräddare (jag har till och med extremt svårt för hårspray för jag gillar inte den där stela känslan i håret).

Och i samarbete med MayBeauty har ni nu 30% på masken! Koden ni ska ange är emmahairmask och HÄR kan ni beställa/läsa mer (koden är redan inskriven om ni följer länken och rabatten dras i kassan).

Helt klart värt att testa om ert hår behöver en extra skjuts nu efter vintern.

I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *