Att ha fått vinter. Rejält.

 

Hå sååå vad det blev vinter!

På en gång, typ? Under dagen har snöfallet tilltagit mer och mer och här ute som ni vet finns det ju ingenting som stoppar vinden så det blir snöstorm på en gång, och det har fallit nån decimeter och visar inga tecken på att sluta. Drog på mig mannens skor för att gå ut och fota och kunde själv knappt tro att det var sant, och till Noah stora glädje pulsade vi ut i ladan och hämtade pulkan och sen kunde han glida över snön helt fjäderlätt med snö i ögonfransarna.

Jag tror att vi blir insnöade imorgon? Alltså på riktigt.

Någon dag från mars och så kommer vintern till Skåne. Som varje år.

 

2 kommentarer till “Att ha fått vinter. Rejält.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg