I annonssamarbete med DESENIO

Att ha lite hemtrevnad på väggarna.

Koden ”AVNF” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 27 feb – 1 mars *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

 

 

Jag ville ha något som gjorde köket mer hemtrevligt,

och förutom en vas med blommor på köksbordet och hyllorna som hängt där i en evighet blev det så himla bra med lite posters! Inramade med passepartout och svart ram blev de både lite ”djupare” och enkla att torka av, och framförallt gav de lite mer ”djup” till väggarna.

Täckte upp där jag själv tyckte det blev lite tomt, ovanför bakmaskinen bredvid dörren.

 

 

 

Jag har ju mina egna bilder i snudd på hela huset, men köket känns som ett rum där jag själv hade tyckte att det kändes för intimt att ha bilder på familjen på nåt vis? Köket ska vara mer neutralt här hemma, ett ingenmansland eller snarare allemansland, det är ju där vi ofta samlas vid besök och lekdejter med föräldrar och där man vistas en längre tid än bara går igenom. Tavelväggen i den lilla hallen är inga problem för mig för den passerar man bara, finns inget i den hallen som bjuder till att slå sig ner, och när man väl är i vardagsrummet är man insläppt så långt i huset att bilder på barnen inte spelar någon roll. Men köket är det första rummet i huset man kliver in i, här vistas ibland bekanta och såna utanför den innersta sfären, här dricks det trevliga koppar kaffe blandat med djupa samtal över middagar, här vill jag kunna slappna av utan att känna att någon är för nära på nåt vis. Visst, en eller två neutrala bilder på barnen eller hundarna hade såklart funkat, men det kändes som det inte hörde hemma här. Är jag knäpp?

 

 

Oavsett;

lösningen blev posters i härligt murrig, djup köksstil från Desenio. Det är billigt och lätt att byta om man skulle vilja byta, och det var ett enkelt sätt att ge väggarna lite hemtrevnad med sånt som kändes väldigt ofarligt och tryggt. Älskar att det är mycket svärta i bilderna, det passar det här köket perfekt. Och gillar man inte svärta finns det cirka hur många andra motiv som helst att välja på; både fotomotiv, konstmotiv och annat. Ett tips är de billiga ramarna; även om de inte ingår i rabatten är priset väldigt bra.

Behöver du ge ett utrymme lite hemtrevnad eller uppdatera en tavelvägg? Eller kanske starta en helt ny tavelvägg utan att bli ruinerad? Då är DESENIO (<- länk) värt att kika in på. Koden ”AVNF” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 27 feb – 1 mars.
*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Där finns verkligen hur mycket som helst att välja på.

I reklamsamarbete med DESENIO

1 kommentar till “Att ha lite hemtrevnad på väggarna.

  1. Hej Emma! Jag har precis gått och klurat på var/hur jag vill hänga bilder på familj och barn. Kom fram till att hallen är perfekt – lite ”hej, det är vi som bor här” och som du också sa gäster passerar lite snabbt förbi. Sedan har vi ett förstorat foto på barnen i köket. Däremot vardagsrummet är tomt på privata foton. Köket är mer privat än vardagsrummet hemma hos oss. Så vi tänker nog ganska lika, men använder rummen lite olika 🙂 stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg