Att ha en dyna på plats.

 

Och så var dynan äntligen på plats och det platsbyggda lilla utrymmet färdigt till 100%!

Nu finns det ingenting kvar att göra med den hörnan, projektet är färdigt och barnen kan njuta till fullo av sin lilla bokhylla. Det oljigaste är att den faktiskt används och inte bara tänks användas; det finns inte en dag som inte framförallt Noah sitter där och bläddrar i böcker, spanar efter traktorer eller lyssnar på sagor från högtalaren.

 

 

Så nu är kuddarna där med sina tofsar på dynan med sina tofsar.

Från början ville jag ha en ”lös” dyna, alltså en i mjukt material utan skarpa kanter om ni tänker er? Men det visade sig att det knappt gick att göra i den storleken om jag inte ville bli ruinerad eftersom det skulle krävts enorma mängder fyllning så det fick bli såhär. Går ju jättebra det med och framförallt kommer barnen upp lite mer och dynan går knappt att rubba eftersom den är tung och ligger så tight fast mellan väggarna så man slipper dessutom hundcirkus med flygande dynor med mera.

 

 

Den där lilla hörnan, alltså. Tänkt att det fanns ingenting där innan? Och så blev det en plats med hjälp av mdf, lister och målarfärg (och hantverkare ha ha). Och nu slutligen en mjuk dyna att sitta på, så att stunderna blir lite längre och framförallt aningen mer behagliga.

Äntligen 100% färdigt!

Och nu en så naturlig del av huset.

 

 

6 kommentarer till “Att ha en dyna på plats.

  1. Så harmoniskt, mysigt och inbjudande 🤗 vad underbart att ha en sådan läsplats med många böcker.
    Så fint och värdefull gåva Du ordnat i och med denna plats.
    Ljusa kramar från Ninni.

  2. Himla mysigt! Hur får man tag på en sådan dyna? Köpte du den eller sydde du själv? En gång i tiden fanns det en butik i Stockholm som sålde typ skummadrasser och dynor av olika slag men butiken upphörde för länge sedan och sedan dess har jag inte hittat likadana av bra kvalité. Bra gjort! 🙂

    1. Jag lät den lokala sybutiken sy upp den 🙂 För avancerat projekt för mig själv kände jag ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg