I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att vara en skottande karamell.

 

Men hallåja;

där står jag lite casual och skottar i trädgården, snyggt klädd och allt. På riktigt ser det såklart inte ut å eftersom jag a) inte skottar just nu och b) kanske inte skulle vara riktigt såhär snyggt klädd om jag gjorde det – men det såg ju trevligt ut på bild iallafall.

För HUR glad blir man inte av det här inläggets outfit?! Älskar den. Och man blir inte bara glad, den är praktisk också! Inga höga klackar eller kalla blusar, inga ömtåliga material eller halkiga sulor – utan en varm, skön, praktisk och snygg sammansättning av kläder. Prick såhär vill jag se ut hela tiden nu.

 

 

 

Tröjan är helt fantastisk med sitt röd-rosa mönster; man kan inte bli annat än glad av den här. En sån som piggar upp vilken outfit som helst; går lika bra med jeans som med den svarta byxan eller över klänningen i sommar när kvällarna inte blivit varma nog ännu.

 

 

Jeansen har ni sett mig i hundra gånger eftersom det är mina ABSOLUTA favoritjeans!

Twist&Tangos highwaist-modell; jag har nog fem par och älskar dom innerligt – de här jeansen är så m j u k a och sköna med all sin stretch och framförallt är de i perfekt höjd i midjan och slutar i överkant på naveln. Jag vill ha alla mina byxor i den höjden eftersom ingenting sitter hårt då när man sätter sig ner (allt hamnar ju under linningen) och eftersom benen ser ut att vara tre decimeter längre minst.

Och höga jeans är det absolut snyggaste med skjortor och blusar tycker jag; en vit skjorta eller blus lite nerstoppad i ett par highwaist är perfektion! De finns i en mörkare tvätt också men dessa på bilden är sådär perfekt urtvättat ljusa, och i vår och sommar är den härtypen av tvätt nog snäppet bättre än mörka.

 

 

Jackan från Hollies var tunn och smidig men överraskande varm? Jag sa det när jag stod där ute i minusgrader att jag förväntade mig att frysa mer, men jag frös inte det minsta. En varm tröja under så fungerar den alldeles utmärkt nu också, och den här typen av jacka är toppen om man letar efter något dressat men praktiskt som går att använda nästan alla årstider (kanske inte när det är som allra kallast på vintern, men vårvinter, vår, sommar, höst fungerar den absolut beroende påvar man har under.

Snygg i stan och på lekplatsen (och spenderar man mycket tid i ett stall är den nästan ett måste, den ultimata stalljackan tänkte jag). Mjuk resår på sidorna gör den följsam och smickrande, och inuti är den fodrad med ett schysst rutigt tyg.

(Egentligen är den här typen av modell på jacka helt fel för min kroppstyp eftersom mina proportionellt breda axlar och stora byst gör att jag blir “övertung” och lite boxig i jackor med den typen av krage och som slutar där denna gör, så den sitter ännu bättre på någon som bär mer bredd nertill än upptill, eller om man har timglasfigur).

 

 

Och på fötterna det skönaste man kan bära såklart; UGG:s!

Denna modell har ni också sett mig i innan, den är inte lika klumpig som UGGs mer klassiska modeller så det blir lite mer “sko” på nåt vis. Modellen heter Cory och är mycket smalare i själva foten, tror man kan se det på bilderna.

Och så var jag alltså en skottande karamell! Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris på deras sida med koden FRU20 till och med på torsdag; i vanlig ordning gäller koden på precis allt till ord pris och alltså inte bara på kläderna i inlägget men det jag har på mig på bilderna är:

Tröja från Second Female HÄR, normal i storlek.
Jacka från Hollies, normal i storlek, HÄR.
Jeans
 från Twist&Tango HÄR – gå ner en storlek (finns i mörkare tvätt HÄR).
UGG i nättare modell finns HÄR, normala i storlek.
Mössan är från Canada Snow och den har jag köpt i en butik i stan, solglasögonen är Prada.

Koden FRU20 ger alltså 20% på allt till ord pris till och med nu på torsdag, och hela utbudet hittar man HÄR.

Och vi, vi ses imorgon igen!

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att vara en skottande karamell.

  1. Snyggo! 😀
    Jag älskar tröjan, vill ha bara rosa och röda plagg! Jag har ofta svårt med ullblandningar så jag undrar om den kliar? Det är typ det värsta som finns…

  2. Fint!!! Så bra stylingtips med upprullade jeans och instoppad tröja, sportar det jämt sen jag läste ditt inlägg med tips! Tack för det!

  3. Älskar allt😍 Uggs är mina ultimata skor sedan många år tillbaka. Rosa min favo färg. Blev sugen på jackan men har breda axlar så det är nog inget för mig 😕 samt pga axlar det blir svårt (är ofta svårt) med storleken. Älskar dina inspirerande bilder 😍 // Magdalena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *