Att äntligen ha fri sikt ute (och två tips att se).

 

Jo men visst, äntligen har snöfallet lättat och himlen är blå!

Det är ju en jäkla tur att jag inte haft Väldigt Viktiga Åtaganden just nu, så att jag kunnat vara hemma och vara insnöad istället för att känna stressen över att jag borde vara någon annanstans. Och så har Noah kunnat vara hemma och kurera sig, såklart. Och tittat ut genom fönstret och suktat efter snötraktorn (Noah alltså, inte jag) och sagt oj vad det snöar! 

Om någon av er undrar hur det går med strumpstickandet så kan jag säga att det projektet pausas lite till förmån för yogastrumpor som jag hittade på youtube och som var fasligt mer lätthanterliga än just strumpor. Så nu stickar jag yogastrumpor åt Noah (såna utan häl och tår ni vet, typ benvärmare med lite fot) och ror jag det i hamn så övergår jag till strumpor sen igen. Klart ungen kan ha yogastrumpor, eller hur? Det är ju ändå mest för att värma själva benet tycket jag, när de sitter i vagnen till exempel. Och så har jag sett Experimenten på Svt Play (hett tips, ni måste se!) och den följde jag såklart upp med “He lied about everything” på Dplay – så har ni lite torka på vad ni ska titta på så ge er i kast med den dokumentärserien och avsluta med den på Dplay. Jag satt som förhäxad. Otroligt bra journalistiskt arbete, med en så smaskigt hemsk dokumentär på slutet.

Så det var ett litet tips på sevärdheter och en uppdatering om dagens status vilken alltså inte är insnöad.

Jo, som det kan gå ibland.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att äntligen ha fri sikt ute (och två tips att se).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *