I annonssamarbete med SÄVEDALENS BELYSNING

Att ha hjälpljus.

 

Vad är det som tittar fram där bakom soffan?

Jo, en Pholc Ray-lampa! Så himla vacker. Det behövs ju ofta lite extra punktljus i ett vardagsrum tycker jag, för den som kanske vill ligga i soffan och läsa till exempel. Vi har inte haft det innan, men den här smäckra skönheten smälte liksom in på en gång. Älskar den långa kroppen och formerna, och att den är just smäcker och inte tar över.

 

 

Såhär ser den ut från topp till botten!

Svängbar överdel så man kan dra den till sig när man vill läsa, och så tyckte jag det var fint med den kontrasterande mässingen (finns i silver också, men det kändes lite för kallt här inne).

 

 

Och nu har Sävedalens Belysning 15% på hela Pholc Ray-sortimentet till och med den 26 mars! Den finns i den här golvvarianten, men även för bord och vägg – jag är väldigt sugen på väggvarianten till sovrummet, tror två såna skulle göra sig väldigt bra där inne. Ray finns i svart och vitt och med silver eller mässing (HÄR kan du se alla) och priserna är redan nedsatta på sidan.

Så är du på jakt efter en smäcker lampa för den där extra belysningen i ett rum kan det vara värt att kolla in Pholc Ray. Själv tycker jag den är fem tummar av fem möjliga.

I reklamsamarbete med SÄVEDALENS BELYSNING

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha hjälpljus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *