Att ha uppdaterat vår-necessären.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FÖR ELEVEN.SE

 

Det var dags att uppdatera necessären litegrann!

Inte med så fasligt mycket, men med sådant som tagit slut och behövde fyllas på. Som ögonbrynsprodukter och favoritläppstift till exempel. Ni är måååånga som frågat om de läppstift som jag använder när ni ser mig på bild och idag tänkte jag gå igenom nästan alla jag har och som ärligt talat är världens bästa. Och så lite till.

Ja? Då kör vi! All rosa text ä klickbar (reklamlänkar).

 

 

Det blev en ögonbrynspensel, perfekt till skugga! Jag gillar de här raka versionerna när det handlar om penslar, lättare att vinkla då på något vis. Från Anastasia såklart eftersom Anastasia är oslagbar när det kommer till brynprodukter. Med borste i andra änden, mycket viktigt.

 

 

Och så en ögonbrynsskugga till penseln! Väldigt vacker liten ask, men innehållet är det viktiga och denna är superb. Min förra höll läääänge men nu är den slut, så det var bra med påfyllning. Den har två olika nyanser så att man kan få till en snygg övergång och brynen inte blir så ”hårda”.

 

 

Och så en ögonbrynspenna!

Nu undrar ni kanske hur mycket produkter man kan ha till ett par bryn egentligen och svaret på det är i mitt fall tre; skugga, penna och pomade. Jag använder inte alla samtidigt dock, utan pennan har jag när det ska gå snabbt och nomaden eller skuggan när jag har mer tid på mig (skuggan och pennan använder jag dock ihop ibland).

Jag använder den här lite bredare varianten på bilden, men har även den smalare – den sista var dock inte slut ännu. Svårt att säga vilken som är bäst? Skulle nog säga att har man lite tunnare bryn är Wiz:en lättare att arbeta med, har man bredare bryn är denna perfekt.

Om någon undrar vilken färg jag använder har jag medium brown, och någon produkt i soft brown.

 

 

Och så VÄRLDENS bästa läppstift!

Lancome Matte Shaker.

Jag använder nästan uteslutande de här och har ärligt talat alla färger tror jag? Eller ja, nu har jag alla färger, den vänstra på bilden var ny (Olympia) men den högra har jag haft sen innan och behövde fylla på. Vad som gör dessa så bra är att de sitter som b e r g, alltså på riktigt. Ju klarare färg desto starkare pigment kan man säga och de som är röda eller mer klara i färgen kan jag applicera på morgonen och sen har jag kvar färg på läpparna MORGONEN EFTER trots make up-rengöring. Det är helt galet. Och nu var det 20% på allt från Lancome så tips tips minst sagt.

Matte Shaker skakar man tills det klickar och appliceras sen med en liten kudde. De är glansiga när de läggs på och sen torkar de till en matt, djup färg. Här tänkte jag gå igenom alla Matte Shaker jag har och som ni har sett mig i på olika bilder så kanske ni hittar den ni undrat över:

 

 

OBS att jag ber om ursäkt för den ibland skakiga appliceringen, men jag satte på dessa på läpparna samtidigt som Noah stod och slog mig i häcken med ett plastsvärd och då har man inte tid med precision. På vissa bilder ser läppstiftet lite glansigt ut men då har jag tagit bilden innan det torkat bara. De starka färgerna är alltså de som sitter allra längst tycker jag, men de blekare har jag i vilket fall lätt i fyra timmar utan att behöva applicera om. Men färgerna är alltså som följer:

Energy Peach, HÄR, en mjukrosa kan man väl säga?
Pink Power, en ganska knalligt rosa som jag älskar, HÄR. (Ser mer knallig ut i flaskan live)
Olympia, den nya färgen jag beställde, finns HÄR och måste vara den perfekta sommarfärgen.
Beige Vintage är en ganska safe lite nude färg för när man inte vill ha för mycket pow, HÄR.
Kiss Me Cherie, HÄR,  är mycket mer mörkröd än på bilden, jag tror att den blev blekare för att jag hade så många andra färger under och att den inte fått torka. En väldigt väldigt fin nästan julröd färg, inte sådär klar som många röda är.

Ja, och så har jag Magic Orange också men den fotade jag inte för vid det laget hade jag så mycket pigment på läpparna trots rengöringsolja att allt flöt ihop, så det var inte värt. Men Magic Orange är också den perfekta sommarfärgen, när man fått lite färg.

 

 

Ja, så blev alltså min uppdatering av vår-sminket, och så en liten guide till mina läppstift minsann!

Jag använder inte så mycket smink till vardags (typ inget mer än mineralpuder, rouge, mascara och ögonbrynsprodukter) men det är ju så jäkla roligt – och just ett läppstift kan ju liva upp precis vad som helst tycker jag.

Ha en underbar fredag! Idag kommer mamma och Göran hit för att fira helg <3

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha uppdaterat vår-necessären.

  1. Hej. Vad bra tips om läppstift Lancome hittar tyvärr inte färg nr 4 Beige Vintage fastän jag trycker på den rosa länken.

  2. Vilket bra inlägg, som så ofta, tack för det❤️ Du passar superbra i alla färgerna du visar!

  3. Torkar läppstiften ut läpparna mycket? Älskar matta läppstift men blir tokig när läpparna blir torra som fnöske. Låter ju fantastiskt att färgen håller så länge.

    1. Njä – det blir ju inte som cerat liksom men har du återfuktade läppar under så tycker jag det är lugnt

  4. Hur får du läpparna att bli så icke-fnasiga? Det är ju vinter! Skånsk blåst! Nu har jag klickat hem några matte shakers i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *