Att hämta hem helgens blommor.

 

Vi har två riktigt bra blomsterbutiker här i Ystad tycker jag; en inne i stan på gågatan och en på promenadavstånd från hemmet. När det är något som jag akut behöver för nån plåtning till exempel brukar jag ta mig bort till Elin och peka ut vad som behövs, och är Noah hemma får han följa med. Sist var jag i valet och kvalet om jag skulle ta pulka eller vagn – det var lite för slaskigt för pulka och själva vägarna var rena, men samtidigt var vägrenen så fylld av moddig snö att en vagn skulle vara svår att manövrera.

Det blev vagn ändå. När jag väl fått ut den från uppfarten gick det fint.

 

 

På väg hem!

I lätt, lätt fallande snöfall och med kvistar och eucalyptus i famnen.

 

 

Lite nejlikor och vaxblommor på det så är ju vilken bukett som helst klar! Vaxblommor ät så bra för foto också eftersom man kan knipsa av bara själva blommorna och få ut mycket från bara en gren.

Men inget foto idag, bara sällskapande med gästerna som just nu sitter morgonrufsiga vid frukostbordet och dricker té och pratar stickning. Ses alldeles snart igen!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *