I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha samma jeans, lite annan känsla.

 

Idag tänkte jag visa precis samma jeans som förra gången – men med något annat till!

Tror det kan vara kul att göra så ibland; plocka med ett plagg in i något annat för att ge lite inspiration på hur samma plagg kan användas på flera olika sätt. Just jeans är väl kanske inte så knepigt eftersom man kan ha det till nästan allt (särskilt jeans som är såhär sköna som dessa) men man får ändå en annan känsla med en annan överdel.

Vi tittar!

 

 

 

Samma highwaisted jeans men här med en mer avslappnad tröja!

Ni ser på bilderna där jag sitter hur extremt stretchiga de här jeansen är; det är liksom inget hårt och styvt tyg man ska klämma in sig i utan det är jeans som följer med oavsett vad du gör utan att nypas. Jag tror man kan se på bilden längst ner åt höger också att linningen liksom inte sitter åt så mycket efter ett tag utan man kan stoppa ner en tjockare tröja och ha lite utrymme kvar att andas.

Det är ju SÅ ett par jeans ska vara.

 

 

 

Och tröjan!

Åh…

Jag har haft ögonen på den här sen den dök upp i shoppen, och den här köper jag bannemig loss för den var lika skön och nonchalant avslappnad i verkligheten som på bilderna! Älskar när man syr in en nonchalans i tröjorna på det här viset; att axlarna liksom droppats en bit, ärmarna går ut över handen och halslinningen sitter mjukt med lite sluttning bakåt. Fullträff. Och så det lilla extra med metallstjärnorna längs med sidan!

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris med koden FRU20 till och med nu på onsdag. Koden gäller i vanlig ordning på hela deras sortiment till ord pris och inte bara det som visats här, men plaggen i inlägget är alltså:

JEANS från Twist&Tango, samma som förra inlägget (det kan ni se här). Jeansen finns i tre färger; de på bilderna HÄR , svarta HÄR och mörkblå HÄR, och du ska gå ner en storlek mot din vanliga jeansstorlek. TRÖJA från HunkyDory HÄR, finns även i rött HÄR. Normal storlek.

Hela utbudet finns HÄR.

Så det vara samma par jeans det, med något annat. Och så ska det ju vara – att man kan använda om och om igen, med det andra man har i garderoben.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha samma jeans, lite annan känsla.

 1. Vad har du för storlek på jeansen?
  Du skriver att man skall gå ner en storlek men jag har så olika beroende på märke.
  Jag kollade på Twist & Tangos storleksguide och gick fram vad jag bör ha men kanske skall gå ner en storlek från vad de säger.
  Tycker ju att de är snyggt när de sitter som på dig.
  Gick du ner en storlek?

  1. Oj nej tyvärr sånt har jag inte koll på. Men det borde väl stå i produktbeskrivningen antingen inne på CountryDreams eller hos Twist&Tango eller om man googlar lite tänker jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *