Att ha en grönskande dagens.

 

Godmorgon onsdag!

Ute är det ett HORRIBELT väder bestående av duggregn och dimma, det vill säga att den vackra snön försvunnit och ersatts med det där bruna-gråa-bruna-gråa jag så innerligt avskyr med Skåne den här årstiden. Blä. Dubbelblä.

Men!

Inget att sura över för det gör ingen skillnad i vilket fall. Så idag drar jag på mig den absolut grönaste tröja jag har; en från Malene Birger med stora ballongärmar, som jag inte kan bli annat än glad av och så åker jag till veterinären med Tant för hennes andra spruta och så svarar jag på lite mail och botaniserar lite i garnkorgen och tänder en brasa och tänker att det är ju iallafall mysigt att sitta inne och höra hur det sprakar i kakelugnen. Raggsockorna lämnar inte mina fötter den här årstiden, jag har tio par som jag alternerar mellan och skiter fullkomligt i att det inte är särskilt fashion, och byxorna är v ä r l d e n s skönaste chinos i mjukisbyxetyg som ni inte får missa om ni vill vara klädda men bekväma (här). Och dessutom har det kommit som jag behöver för att fixa den nya sänggaveln i sovrummet, så det ska jag försöka skissa på nu nån dag så det kommer upp. Tror det kan bli SÅ bra, men man ska inte ropa hej förrän man är över på andra sidan så att säga, och detta kommer bli ganska så pilligt innan jag hittat rätt så jag får inte kasta mig över det som jag annars brukar.

Men iallafall; det håller jag på med idag.

Först; Tant.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha en grönskande dagens.

 1. Hej,
  vad är det för spruta och hur funkar det? Vad är det för biverkningar? Undrar då min kisse har artros, och Metacam är ju inte så bra i längden =/ Kanske inte funkar på katter heller..
  Mvh Åsa

  1. Kommer inte ihåg vad den heter, börjar på P tror jag och heter något med bufren (som Ipren typ) om jag inte minns fel. Jag kan inte svara på vad den hjälper mot sådär brett men den ges hellre än kortison tex just på grund av att den har färre biverkningar. Det är väl mest magen som kan reagera precis som ed annan smärtställning, men det är antiinflammatoriskt och man tar det som en kur och sen kan det fyllas på vid behov. Ska hjälpa Tant med stelhet/artros/smärta, ska med henne till sjukgymnast också och ge lite akupunktur och sådär för att jobba från två håll liksom.

   1. Åh va fin du är…jag är likadan..man kan liksom göra vad som helst för sina husdjur <3
    Jag har funderat på laser för min kisse istället för metacam och homeopatimedicin, för lederna. Han är snart 19 men väldigt pigg och tokrusar, leker som en kattunge och klättrar i träd och jag vill inte tappa honom för tidigt pga av Metacamen. Men han ska heller aldrig lida, där e jag på det klara.
    Jag får kolla om vetten vet om det är ngt man kan ge till katt också.
    Tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *